REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Dragnea, lovitură de imagine în SUA

Dragnea, lovitură de imagine în SUA

Replica API 20 ianuarie 2017 | 00:00 549

Preşedintele PSD Liviu Dragnea şi Prim-ministrul Sorin Grindeanu s-au întâlnit cu preşedintele ales al SUA, Donald Trump. Întânirea a avut loc în cadrul unei reuniuni informale la New York. Preşedintele Camerei Deputaţilor şi premierul se află în aceste zile într-un turneu în SUA şi participă ceremonia de depunere a jurământului al celui de-al 45-lea preşedinte al Statelor Unite ale Americii, notează stiripesurse.ro.

”Aseară am avut onoarea de a participa, împreună cu premierul Sorin Grindeanu, la o cină în format restrâns alături de Președintele ales al Statelor Unite ale Americii, domnul Donald Trump. I-am transmis președintelui dorința noastră de a duce parteneriatul strategic dintre #Româniași #SUA la un alt nivel. Președintele Donald Trump mi-a răspuns: "We will make it happen! Romania is important for us!" A fost un dialog caldși deschis.”, a scris liderul PSD pe pagina sa de Facebook, conform stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pentru el o fi onoare dar ma intreb daqca pt presedintele sua este onoare sa stranga mana uni infractor manipulator
4
0
Doamne cati idioti!Priviti la cel de sub mine 17:04 si intrebati-l de unde atata incredere?Ori este prost ori nebun ori ambele la un loc sa ai atat de multa incredere in nimic.
3
0
sa-i sugi sola lui dragnea si pensionarilor ca datorita lui se vor face toate caci a fost istet si a rasturnat clica de idioti colosisti basisti si psr-isti cretinisti ca si tu un imbecil ce nu vrei sa realizezi ca inclusiv tu te vei bucura de ceia ce face Dragnea !
1
8
pe libidinosi si spurcati s-ai fut in gura ,traesc de pe ce a costruit pensionari,,voi satanistilor nu ati facut nimic,
1
5
MUIE DE LA DOBITOCII DE PENSIONARI!!
1
6
Nu a fost invitat. Pentru a participa la cina cu presedintele american trebuie sa achiti intre 100.000-200.000 dolari. Cine aplatit ,Ghita?
11
5
Penalul asta, a platit bani grei sa se pozeze...., are bani multi, la cat a furat si cate dosare are. Circ pe suferinta si indignarea poporului ! Esti de tot dispretul, d-le Dragnea, il mai tragi si pe Grindeanu dupa tine ... si el se complace !? Va faceti reclama media, cu plicul ?! Sunteti de rasul-plansul !!
12
5
pentru poza asta in ceata s-au dus pulifricii oltenesti pina in america si dobitocii de pensionari privitori antena 3 ii aplauda .nu i-a invitat nimeni sa mearga acolo,au platit sa apara linga trump
13
4
Dr si cu Gr au platit cu bani grei participarea la o cina privata si pe holuri ei au schimbat fugar doua cuvinte politicoase. Cred ca Tramp nici nu a stiut cu cine a stat de vorba.Banii i-a luat unul din organizatori acuzat de coruptie.
7
4
Dupa ce a-mpins pe sub masa plicu cu 1 maga$ normal ca atmosfera s-a imcalzit ashaaa ca la o carciuma din Caracal.......
9
5
da, cu Putin cand te intalnesti sa faceti un trinom, sa intaresti stanga ??
5
5
Numele tau inseamna nimic...esti un NUL...o nulitate...
9
7
Bravo Dragnea! Cred ca binomul si Iohanis sunt foarte suparati fiindca presedintele USA sta la masa cu un penal!,,
14
11

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218