REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Dragnea: Mă aştept să fiu audiat de Kovesi şi dacă plouă, sunt ţinta ei. N-am arme să mă lupt decât PSD şi Parlamentul

Dragnea: Mă aştept să fiu audiat de Kovesi şi dacă plouă, sunt ţinta ei. N-am arme să mă lupt decât PSD şi Parlamentul

Replica API 15 iulie 2017 | 00:55 344

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a comentat, vineri, anchetele DNA privind afacerile Tel Drum, spunând că el este "ţinta" şefei DNA Laura Codruţa Kovesi, care ar vrea să îl ancheteze pe el "şi dacă plouă". Întrebat ce "arme" are pentru a se lupta cu aceste presupuse atacuri, Dragnea a afirmat că nu are decât "partidul şi Parlamentul".

"Ştiţi ceva, mă aştept să fiu audiat de doamna Kovesi pentru orice se întâmplă în ţara asta. Şi dacă plouă. Nu cred că mai e vreun secret pentru cineva că sunt ţinta acestei doamne de foarte mult timp. N-am nicio legătură cu Tel Drum", a spus Dragnea.

El a afirmat că anchetele Rise Project au pornit cu informaţii din DNA, care au fost folosite să justifice apoi anchete DNA.

"Nu cred că mai e cineva copil care să creadă că anchetele făcute de diverse site-uri au fost ca rezultat al cercetării acelor site-uri", a spus Dragnea.

Liderul PSD a fost întrebat ce arme are pentru a se "lupta" cu aceste presupuse atacuri la adresa sa. "Ce arme, că n-am pistolae? N-am decât partidul şi Parlamentul, atât", a spus social-democratul.

Direcţia Naţională Anticorupţie s-a sesizat din oficiu, luni, într-un nou dosar penal în care a fost începută urmărirea penală "in rem" pentru infracţiuni asmilate corupţiei, "în legătură cu alte aspecte" conţinute în investigaţia jurnalistică publicată joi de Rise Project, scrie News.ro.

Adrian Ionuţ Gâdea, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării şi fost preşedinte al CJ Teleorman, este urmărit penal, fiind acuzat că, ajutat de Mircea Dumitrescu, fost administrator public al judeţului Teleorman, a încheiat ilegal trei contracte cu o firmă şi cu o persoană pentru închirierea de părţi din insula Belina şi braţul Pavel al fluviului Dunărea, pentru creşterea peştelui pentru pescuit sportiv şi agrement, arată DNA. Contractele au fost încheiate pe 10 ani, la preţuri de 1.900 lei pentru un hectar pe an, 2.792 lei pe lună şi 3.988 lei pe lună.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Schimba legile de asa natura incit sa nu il atinga.Si atubci coruptia va dispare din Romania
1
0
Sa mori tu, inocentule!!!!
1
0
Da ! Trebuie sa fie anchetat , judecat , condamnat si pentru ca a plouat ! Cu contracte pe bani publici , bani multi - cam 800 000 000 euro -pe care TELLDRUM i-a incasat de la stat si de la UE ...
3
1
Comunisti securisti dupa ce au furat toate hotelurile si restaurantele de pe litoral ,au obtinut impozit specfic.Acest impozit specific inlocuieste impozitul pe profit.Dar nu este nimic rau pana aici.Problema este ca impozitul speific este mai mic decat impozitul pe profit de peste 200 ori.Comunisti securisti au dat aceasta lege 170 pe 2015 sau au cumparat-o de la mafioti parlamenatri.Persoanel fizice din romania platesc in jur de 12,90 % la venitul brut.Joscriminali dragnea,iliescu ,petre roman ,isarescu,acesti banditi mentin comunismul in romania
4
1
NUMITUL GHEORGHE E IN CRIZA ! POATE UCIDE , A DEVENIT CONSUMATOR DE DROGURI , ESTE UN FOST COMUNIST , CARE ACUM INJURA COMUNISTII . TE ASTEPT LUNI , IN FATA PRIMARIEI SA ITI DAU PLANUL CINCINAL SA-L URMARESTI .
2
4
ce tupeu are , crede ca partidul este al sau, dar defapt este doar un impostor, fiind doar parazitul partidului, limbricul,..
6
1
Ascunde-te prin canalizare,PE la puscarie,PE la porci,vezi PE unde poti CA mult nu mai ai,poporul say saturat de fata ta de boschetar,dar asta esti de fapt,UN dictator nenorocit,care VA sfirsi Mai rau de ceausescu,PE tine o sa te linseze,poporul
7
1
Tu vorbesti, cat tupeu !? Hotule, penalule, dictatorule ! Dispari !
10
1
Ce bine imi pare ca ma pupati in cur de la 1 mm.
2
3
Ia-ti UN pistol si impusca-te,condamnatule,ASA ramine poporul in liniste daca nu,tot poporul te VA elimina,cit de curind
9
2
Mizerabila fiiinta, ca om nu prea pare a fi!
10
1
Vaaaiii, saracutul de tine, cat de neprihanit esti tu si cum sre ceva cu tine DNA ul! De ce cu mine, cu familia mea, cu vecinii mei, cu cunoscutii mei si in general cu toti cei care isi vad de viata lor, nu are nimic DNA ul???
12
1
Sa o pupati in verca pe codruta luluta muita alba ca zapada..
8
4
Comisia lui basescu din 2006 de condamn. a comunis.a fost diversiune ,nu a examinat tortionari care au facut posibila impunerea si perpetuarea dictaturii comuniste, metodele care au permis abuzurile, crimele si faradelegile facute de tortionari,de ce nu lea dat numele judecatorilor ,membrilor de partid care au incalcat drepturilor omului in mentinerea sistemului totalitar comunist.Comisia nu a spus nimic despre rezistenta, opozitie si disidenta.Comisia nu a spus nimic de criminali pauker,dej,ceaus.,iliescu , roman,brucan,isarescu ,de morti de la canal din puscariile comuniste de eri si azi
2
3
e stapanul absolut are guvernul lui pus de el,mai nou schimba ciorapii si minstrii la fel.da du-te frate si lasa-ne si ia-i si pe trantorii din senat,parlament,camera deputatilor.
12
1
cum te astepti, noi ne intrebam de ca asa tarziu. cu asa avutie resedinte, case la munte , in brazilia, la mare, luciu de apa, spatii de vanatoare si toate astea din salariu de bugetar, Fa un exercitiu ne inteligenta, nu iti lipseste chiar daca ai repetat ceva ani in timpul facultatii, si pne-te in oglinda cu un alt inginer si vezi deosebire de trai. In asta consta ceea ce ti se intampla, cu intarxiere din punctul meu de vedere. Important este sa ajungi acolo unde, cu disperare si cu toate institutiile statului pe pozitii, de puscarie. Vei avea destul timp sa meditezi si sa incerci , teoretic
12
1
au alternativa Aaaaa,ce avem noi,aici!!un postac indobitocit,pardon,cultivat cu cele mai noi descoperiri antropologice prezentate in serialul stiintific las fierbinti?! Asadar,serialul reuseste sa tavaleasca in prostie generatia feisbuc.Vizionare placuta dar,ar fii mai placut sa vizitati orasul fierbinti.
5
2
Hai lasati, tovarasul Dragnea! Azi-maine, o sa spui ca esti grav bolnav, ca Iohanis, chiar Universul are ceva cu tine! Pai mai boule, dupa ce ai furat pe rupte, acum pozezi in victima? Ai facut de rahat PSDul si ai rupeul sa te crezi UNICUL si de neinlocuit. Bai nesimtitule, vezi ca tot un olten prost ca tine se credea unicul....fiu si a sfarsit cu un glont in cap. Cum golanii se sprijina mereu, vezi ca te cam pupi cu Tariceanu, sunteti cumva dosniaci, vorba celor din Las Ferbinti...
14
7
Don dragnea,cand mai intrati pe la DNA sa aveti un hanorac la dvoastra.asa la iesire o sa-l puneti peste catuse sa nu va stranga
14
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614