REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
26.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Dragnea: Mă consider o persoană foarte cinstită; eu nu am furat nimic

Dragnea: Mă consider o persoană foarte cinstită; eu nu am furat nimic

Replica API 7 februarie 2017 | 02:11 525

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că se consideră "o persoană foarte cinstită, condamnată pe marginea unui dosar politic".

"Mă consider o persoană foarte cinstită, o persoană care a fost condamnată pe marginea unui dosar politic inițiat de un procuror care și-a uzurpat calitățile oficiale și care, la ora asta, eu, cel condamnat, nu are hotărârea care să îi spună de ce a fost condamnat. Dacă vi se pare normal ca după zece luni un om în România să nu știe pentru ce a fost condamnat, pe de o parte, pe de altă parte, o hotărâre incompletă la care lipsește expunerea și motivarea. Codul de procedură penală spune, practic, că acea hotărâre nu există", a declarat Dragnea la Palatul Parlamentului.

Șeful Camerei Deputaților a adăugat că el nu a furat nimic, scrie Agerpres.

"Și ca să închei: eu nu am furat nimic. Eu am fost trimis în judecată, aduceți-vă aminte, același scandal și aceiași presiune și manipulare îngrozitoare din 2012, când se spunea că eu am furat 2 milioane de voturi. Și acum le caută. O să văd dacă le găsesc pe undeva, în condițiile în care am fost trimis în judecată pentru ceva și am fost condamnat pentru altceva. În primă instanță. În a doua instanță, nu am reușit să aflu de ce", a susținut liderul PSD.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Numai tigani borati in cel mai inapoiat judet din Romania ...
0
0
tiganului dragnea !
2
0
dupa revolutie ce avere aveai? nimic dar ai furat si ai facut manevre de te-ai imbogatit ce tupeu nesimtit are asta nu ai furat ai luat spaga nu cumva estti tigan de Teleorman? ai cocosei mostenire de la Bombonica ta?
2
0
celor ce spun doar ca a furat si a facut .... ? Ce au descoperit justitiarii ? ca a furat voturi ? Dar basescu, dar hanus, dar macovei, dar roberta anastase, dar nuti, dar videanu dar si dar .... Bai oameni buni chiar sante-ti legati la ochi ce face hanis cu poporul si tara : Ce aveti chiar nu vreti sa ganditi ???
0
3
La puscarie cu tine ,ia-o si PE bombonica ,PE Mosul ala imputit de Stroie de la raja si luati-va si vaselina cu voi dar CIT mai multa CA o sa aveti nevoie ,boschetarilor,puscariasi
4
1
cum justifici tot imperiul de prost gust pa care il detii?noi poporul care muncim cinstit de ce nu detim asemenea averi?pai pe cine prostesti tu?chiar ne iei de prosti?ca tine sunt foarte multi si la alte partide.justificati averile!
6
1
SALVAREA LUI ESTE UN CERTIFICAT MEDICAL PRIN CARE SA FIE DECLARAT BOLNAV PSIHIC SI INTERNAT LA SOCOLA .
6
1
Mamaaa ce de frustrati pe aici. Trebuie toata lumea sa traiasca ca voi? De unde pana unde asemenea gandire liberala? Doamne cata invidie. Trebuie dovedit inainte de a arata cu degetul de unii ca voi. Cine va da dreptul sa judecati? Vedeti de asta nu merg bine lucrurile in tara asta. Pentru ca acestia au venit cu o gramada de masuri f. bune pentru noi toti si unii ca voi ce fac? Mai umblati prin scoli si mai adunati ceva materie cenusie. Va faceti de ras cu astfel de opinii!
2
6
Daca nu ai furat, de unde ai acea imensa avere, din salariu de functionar al statului? Si Bombonica lafel?
9
3
Tupeu si nesimtire fara margini la acest teleormanean jegos. Dar roata se va intoarce!!!!!
7
2
INCREDIBIL !! Asta-i paranoia ! Cat tupeu, aroganta, sfidare...etc., AROGANTA SI INCONSTIENTA !? Pe tineri, pe corporatisti, nu-i mai aburesti tu, ei chiar sunt cu mult bun simt si cu multa, multa carte. Le-a ajuns vrajeala ta, nu mai tine, ai depasit orice limita, gata, s-a umplut paharul ! Pleaca, cat nu-i prea tarziu !!
6
1
Futu-te in gura de puscarias PE tine si PE bombonica ta si PE golanule de fiitu CA Na muncit o zi si are masina CEA mai scumpa,Mars...
6
2
Asa este cum zici tu livache...ia ne la misto pe toti...
8
2
Cea mai tare gluma ! E bun de standup.
8
2
daca nu ai furat pe ce dracu ti-ai facut averea aia colosala, eu nu pot sa-mi repar casa ca bani sunt putini , ce tupeu ai imi faci greata du-te dracu de tigan
11
2
este gluma anului
9
2
M.U.J.E dracnea ! stim ce esti, mai bine decat tine. demisia, alegeri anticipate ! M.U.I.E
10
3
Daca pana acum ti se pare ca nu ai furat nimic, inseamna ca ai de gand sa ne furi viitorul.
11
3

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369