REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Dragnea: Mie nu îmi e frică de pușcărie. Oricum vor să mă bage la pușcărie pe repede înainte

Dragnea: Mie nu îmi e frică de pușcărie. Oricum vor să mă bage la pușcărie pe repede înainte

Replica API 23 septembrie 2018 | 23:16 284

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a vorbit despre adoptarea unei legi privind amnistia și grațierea. Invitat la Antena 3, Dragnea a declarat, potrivit stiripesurse.ro, că "eu nu consider un act de clemență, eu o consider un act de dreptate, de reparație. Noi discutăm de decizii, de condamnări, de procese, de probe false, obținute pe șantaj și pe protocoale. Că trebuie dată ca OUG sau că trebuie dată ca și lege în Parlament, rezultatele acestor protocoale, ale acestor ani în care justiția a fost condusă de instituții care nu au legătură cu justiția, ceva trebuie făcut. Mie nu îmi e frică de pușcările. (...) Oricum vor să mă bage la pușcărie pe repede înainte. Că se dă în acest an sau la anul, o amnistie în România trebuie dată. Eu nu spun să o dea mâine, pot să nu o dea deloc".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vreau sa vad muiele astora care inca cred in el, cand o sa se tireze dupa pastaie. Atunci sa va vad ce mai ziceti. El in Madagascar cu pustoaica lui si voi cu pula-n gura!
1
0
De ce l-am impuscat pe Ceausescu! Ca sa conduca tara un HOT penal inconjurat de alti hoti penai!! Aveam o economie dezvoltata, oamenii erau egali si traiau bine, acum avem o mana de hoti milionari in euro sau dolari si, 90% saraci pamantului. Robi in tara lor. Aia care traiesc bine, sa voteze psd, ceilalti sa-i ia cu parul sa-i faca sa se ascunda singuri in puscarii de furia poporului pe care l-a jefuit.
3
0
Ce-am mai ras!!! Auzi ca nu ii este frica de puscarie!!! Mare mincinos si cacacios mai este jegul asta de Dracnea!!! Dar de ce ti-e frica nu scapi!!!!
3
0
da amnistia o data si nu te mai plange atata!
2
1
Daca nu iti e frica,de ce ai trecuta averea pe numele altora?Ti-ai pregatit plecarea din tara?Costa Rica sau Madagascar?
4
1
te trimit astia la puscarie fara sa fii vinovat! Cum vine asta, cei vinovati sa fie liberi iar cei nevinovati la inchisoare.Tu le faci, tu le tragi!
5
0
Nu scapi daddy
10
4
Nu te lasa, Daddy! Dupa Kovesi, Lazar. Dupa Lazar, Saptecase. Pe ei, pe ei, pe mama lor!
6
14
Gastile mafiote se bat.... pe deoparte dracnea si al sau cel mai incompetent Guvern din ultimii 10 ani, iar pe de alta parte securistii care il manipuleaza pe cap de lemn iohannis, astia sunt care au furat cel mai mult Romania.
7
4
E bine ca nu ii e frica, pt ca tot nu scapa de mititica! Daca tot e asa de curajos, mai bine ar cere sa faca acum puscarie, anticipat, ca sa nu mai stea cu stres zi de zi. Si asa poate o sa vada cine din PSD il iubeste si va da legea amnistiei. Livache, la brutariiiiiiiiiie, Livache la brutariiiiiiiiiiie! Se stie!!!
9
3
Nuuuuuu livulica,lasa ca stim noi ca nu iti e frica de puscarie.Dar mai frica ii e irinei ca acolo te obisnuiesti cu baietii.Bine ca in tot timpul cat stai la parnaie irina va exersa niste pozitii cu aia ,,4 asasini,, la pat.
9
2
SUGI PULA,SUGI PULA... SAMD !!!
4
12
cum nu-ti este frica de puscarie?- lupta ta este scaparea , cu orice pret, de puscarie- nu este suficient sa faci puscarie ci sa ti se confiste intreaga avere a ata, a amntei si a porcarului tarii ai caror porci nu au fost atinsi de pesta porcina. Vei putrezi in puscarie nemernicule
19
5

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102