REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Dragnea: Miercuri avem informare în Guvern pe accidentul aviatic

Dragnea: Miercuri avem informare în Guvern pe accidentul aviatic

Replica API 22 ianuarie 2014 | 00:00 214

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, marţi, că la şedinţa de Guvern programată pentru miercuri se va face o informare cu privire la accidentul aviatic din Munţii Apuseni, el anunţând că şi-a anulat vizita programată în Craiova pentru a lua parte la şedinţa Executivului. "Eu cred că mâine vom avea o informare în Guvern pentru că s-a întâmplat ceva foarte rău şi ar trebui să aflăm toţi ce s-a întâmplat acolo", a spus Dragnea. El a anunţat că şi-a anulat întâlnirea programată în Craiova pentru miercuri cu liderii filialelor PSD din Sud. "Vreau să anunţ că mâine (miercuri, n.r.) nu mai facem întâlnire la Craiova, cu cei din zona de Sud, pentru că mâine vreau să stau la şedinţa de Guvern şi o reprogramăm săptămâna viitoare, probabil marţi", a spus Dragnea. Vicepremierul Liviu Dragnea a fost întrebat, marţi, dacă se impun demisii, până în momentul de faţă, legat de cauzele accidentul aviatic din Munţii Apuseni şi de gestionarea salvării victimelor, el făcând apel la a se aştepta rezultatul anchetei aflate în desfăşurare.

"Să aşteptăm toţi să se termine ancheta oficială, pentru că este cel mai important. Sunt foarte multe informaţii. Este un grup format. Eu cred că se impune să se finalizeze ancheta", a precizat Dragnea, întrebat dacă se impun demisii.

El a precizat că există nişte proceduri care "trebuie scoase din sertar atunci când se întâmplă aşa ceva".

"Există proceduri, există instituţii care sunt implicate şi care trebuie să acţioneze coordonat în această situaţie. Zic să avem puţină răbdare, pentru că în foarte scurt timp vor apărea rezultatele anchetei şi vă asigur că primul-ministru va lua toate deciziile care se impun", a precizat Dragnea. El a mai spus că în cursul zilei de marţi s-a ajuns la dezbateri privind vinovăţii şi responsabilităţi tocmai pentru că nu se aşteaptă rezultatul anchetei.

"Tocmai de aceea s-a ajuns la asemenea dezbateri azi. Dacă toţi ne dăm cu părerea, părera mea e comentată de altcineva care îşi dă cu părerea şi aşa mai departe. Repet, sunt proceduri legale, sunt instituţii care au atribuţii foarte clare specificate prin normele legale şi, după se finalizează ancheta, vom avea toţi informaţii corecte", a spus Dragnea. Întrebat dacă luni celula de criză a fost coordonată exclusiv de la MAI, Dragnea a evitat să mai răspundă, precizând că nu mai dă răspuns la întrebări pe acest subiect.

Sursa: Mediafax

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614