REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Dragnea n-ar vota-o pe Shhaideh pentru șefia Curții de Conturi, pentru că trebuie să rămână în guvern

Dragnea n-ar vota-o pe Shhaideh pentru șefia Curții de Conturi, pentru că trebuie să rămână în guvern

Replica API 20 septembrie 2017 | 00:43 333

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a declarat marți că nu ar vota-o în Parlament pe Sevil Shhaideh pentru șefia Curții de Conturi, pentru că aceasta trebuie să rămână în guvern și consideră, totodată, că ministrul Dezvoltării nici nu ar dori această funcție, notează Agerpres.

Dragnea a negat că Shhaideh ar fi o propunere din partea PSD pentru Curtea de Conturi, așa cum s-a vehiculat în presă.

"Nu. Din partea partidului nu (n.r — nu e propunere) și eu în Parlament nu aș vota-o, dintr-un motiv foarte simplu: trebuie să rămână în guvern. Și vă spun foarte sigur că Sevil Shhaideh nu are acest gând. De unde a apărut această informație? Și cu ce scop? Până în 2011 se făceau în Parlament negocieri politice, erau niște cutume pe care le-a rupt PDL la vremea aia. (...) Cine vrea să-și depună documentele pentru Curtea de Conturi — sunt 6 posturi acolo — îi invit să le depună la Parlament, parlamentarii îi vor audia în comisii și îi vor vota. Deci, nu vreau să fac negocieri politice, le-am spus-o colegilor mei", a afirmat liderul PSD la România TV, conform Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai criminalule , nu vrei sa conduci tu tara ? tu un imbecil cu 10 clase la bec , obligat de lege - ai ajuns sa dai lectii ? mai basist parlit du-te ma in parc , linisteste-te si daca nu stiai au 50 % sustinere .
0
6
Lua-v-ar dracu pe amandoi!
5
0
Mai bina ar lua-o si PE baba de 80de Ani ,adica mama lui Servill sa lucreze in parlament,CA nui ajunge pensia si salariul de la teatrul de papusi,sai fie rusine madamei Servill CA tine in posturi de munca f bune si mortii familiei,nu numai mama ei de 80ani,cind acel post poate fi ocupat de UN tinar disabil care nu il angajeaza nimeni,daca ai demnitate ,madam Servill da-ti demisia ptr escrocheria care ai facut-o cu mama ta,si AI tacut, rusine sati fie,hoat-o si tu do mama ta rusine,si sa returneze,toti banii luati de cind a iesit la pensie,rusine
2
1
tu , buricul pamantului, ai ajuns sa faci ordine in tara, tu chiar crezi, in prostia ta, ca esti capabil, oare nu se gaseste nimeni sa te traga de maneca si sa te aduca pe linia de plutire?, am ajuns cu totii la cheremul tau, penalulu, dispari cat mai repede posibil si da sansa vietii, pentru ca propunerile cu luna de pe cer din campanie s-a transformat in saditul mortii, ai cunostinta cati bebelusi, tineri, adulti, batrani mor din lipsa voastra de reactie, incapacitatii voastre de a face fata situatiilor?
5
1
Vreti ca acest specimen casatorit cu un sirian sa puna in continuare mina pe o parte din structurile statului.Aceasta este o chestiune de securitate nationala.
3
1
Mai bine pune-o say faca curat la porcii lu traficantul de fii-tu,CA oricum turcoaica,femeie-barbat,este sluga ta,dictatorule,it face curat prin birouri ,
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218