REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Dragnea: Nu am afaceri ori proprietăţi în Brazilia

Dragnea: Nu am afaceri ori proprietăţi în Brazilia

Replica API 2 martie 2017 | 23:16 324

Liviu Dragnea

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat miercuri că el nu are nici afaceri şi nici proprietăţi în Brazilia, asta fiind o legendă care circulă de foarte mulţi ani, notează agerpres.ro. „Eu nu am nici o afacere în Brazilia, nu am nicio proprietate în Brazilia, este o legendă care circulă de foarte mulţi ani. Dacă dvs. sau alţii îmi găsiţi acolo proprietăţi, vă promit că le donez. Eu merg în Brazilia de 11 ani şi îi anunţ pe toţi cei care sunt preocupaţi de asta că o să mai merg, aşa cum am mers şi în alte locuri din lume”, a precizat Dragnea.

“Am stat în Brazilia în foarte multe locuri, Brazilia e o ţară mare. Nu am făcut nimic ilegal. Din câte ştiu, am avut şi încă am dreptul să circul liber în această lume. Nu cunosc strada Cocotierilor”, a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului, întrebat dacă a stat în Brazilia la o anume pensiune de pe strada Cocotierilor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
eu stiu ca teroristii ti-au dat la muie , mos basinos
0
1
Minte jegul acesta cu nerusinare! Dar se aropie latul de gatul lui!
5
0
Noi stim cum sta treaba cu hormonii feminini injectabili...dar cand te mai intreaba jurnalistii de comana si brazil strange tare din buce si nu mai zambi ca o madama penala
5
0
Nu am afaceri sau proprietati in Brazilia,pe numele meu!!!!!!
9
0
De Basescu si oamenii lui trebuiesc exterminati!
3
9
LA CE SA NE ASTEPTAM CA INDIVIDUL ASTA SA AIBA CURAJUL RASPUNDERII? SA VEDEM DACA IN PUSCARIE O SA MAI FII LA FEL DE AROGANT.
9
2
Toti spun lafel:nu au mincat usturoi.
7
1
Iar minti penalule !? Cat tupeu si aroganta poti avea !!??...
10
2
de unde atata demnitate, cuvant, onoare la un penal dovedit, la un repetent, un analfabet. Cate generatii de sacrificii poti calca in picioare ca sa ajungi la luxul la care nici nu si-a permis sa viseze in tinerete, dar nu uita un lucru penalule - pe lumea cealalta vei pleca cu mainile goale si va trebui sa dai socoteala pentru ca aici pe pamant nu cred ca te poare dobora cineva. Mai trist nici plecarea fratelui tau, stii tu unde, nu ti-a dat de gandit, dar lucrul cel mai grav este acela ca iti tragi dupa tine, in mocirla copii, asta nu se iarta. Sunt parinte si vorbesc in cunostinta de cauza.
10
1
Nu ai proprietati in Brazilia,dar baiatul Tau,cit a muncit,cit salariul are,de si-a permis sasi cumpere masina CEA mai scumpa si sa duca viata de lux,si destrabalare la anii lui,si bombonica ta ,alta hoata CA si tine,Anaful nu vede,nu Aude,ce face?Sa te ia si sa te duca la pirnaie impreuna cu pontea ,tariceanu si sa VA luati vaselina cu voi,scursurilor putorilor hotilor
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367