REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
11.5° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Dragnea: „Nu am discutat cu Klemm pe legile justiției”. Acesta îl CRITICĂ pe ambasadorul SUA

Dragnea: „Nu am discutat cu Klemm pe legile justiției”. Acesta îl CRITICĂ pe ambasadorul SUA

Replica API 20 februarie 2018 | 15:46 215

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a discutat cu Hans Klemm, ambasadorul SUA din România, dar nu pe legile justiției cum a presupus presa din România. După terminarea întâlnirii, Dragnea a făcut declarații în fața presei. „Nu am discutat cu Klemm pe legile justiției”, a precizat liderul PSD.

Șeful PSD este nemulțumit pentru că au existat investiții doar pe partea militară din parteneriatul strategic între cele două state. "Am discutat despre dezvoltarea parteneriatului strategic. Sunt nemulţumit că dezvoltarea în ultimul an a fost pe componenta militară, ceea ce e foarte bine, dar e foarte puţin dezvoltată componenta economică. Din păcate, în cadrul parteneriatului, România nu a câştigat cât ar fi putut să câştige. Sunt alte ţări care au câştigat mai mult. A fost o solicitare a domnului ambasador de 3-4 saptamani pentru o întrevedere. A venit şi am discutat. Am discutat şi despre situaţia din cadrul NATO şi puţin despre discuţiile de la Munchen, despre angaj nostru de a dezv parteneriatul pe industria de apărare, cu condiţia fermă ca industria din România să se dezvolte”, a punctat Dragnea.

Liviu Dragnea a negat orice discuție cu ambasadorul SUA legat de DNA. „Nu a fost pe agenda de discuţii şi vreau să vă spun că şi dacă ar fi deschis subiectul aş fi refuzat să-l discut”, a spus Dragnea.

De asemenea, el a precizat că au fost discuții și pe tema Centenarului și a preluării conducerii CE de la anul.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A fost avertizat ca incepe razboiul. Tentativele comuniste de preluare a puterii absolute sunt inacceptabile in Romania.
0
0
Cum vrei sa investeasca in domeniul civil, economic,, cand schimbati codul fiscal dupa cum bate vantul
2
0
Daddy este in corzi, Ce fata are ! Isi da un restart acum. Oare va juca, cum i se canta ?!
2
2
La cat minte Daddy.. Sigur i-a zis labele jos de pe Kovesi...
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369