REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

DRAGNEA: Nu am înţeles discuțiile informale dintre TĂRICEANU şi IOHANNIS

DRAGNEA: Nu am înţeles discuțiile informale dintre TĂRICEANU şi IOHANNIS

Replica API 17 decembrie 2016 | 01:25 284

Liderul PSD Liviu Dragnea nu s-a arătat foarte încântat de faptul că partenerii săi, Călin Popescu Tăriceanuși Daniel Constantin, au ales să aibă discuții informale cu președintele Klaus Iohannis, deși public au anunțat că nu vor să discute cu acesta înainte de validarea Parlamentului.

”Mi-a spus astăzi înainte de conferința de presă. Am avut din nou întâlnire cu domnii Tăriceanuși Constantin. Trebuie să recunosc că am fost surprins. Mi s-a părut, mă rog, puțin ciudat că în paralel cu consultările oficiale să fieși aceste întâlniri informale. Nu am insistat să-mi spună detalii. Am înțeles că a rămas consecvent alianței cu PSD. Erași greu să nu se întâmple după ce s-a discutat în campanieși pentru că a fost o alianță asumată. Toate invitațiile făcute domnului Tăriceanu de a intra într-o pseudoalianțăși într-un fel de construcție pe care nimeni n-a definit-o foarte clar, mergând până a i se da postul de președinte PNL... Mi se pare puțin ciudat că, în paralel cu negocierile, să aibă loc o întâlnire informală. Nu sunt constituționalist, dar nu mi se pare foarte în regulă. Mi se pare cel putin ciudatși, încă o dată spun, mi-am dorit mereu ca președințele, oricine ar fi, să fie președintele tuturorși al meu”, a declarat Liviu Dragnea.

Președintele PSD a mai precizat că această situație trebuie lămurită deoarece ”românii au tot dreptul săștie ce discută cei care decid viitorul lor”.

sursa: b1.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218