REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Dragnea nu mai dă doi bani pe organizaţia PSD Constanţa! ÎNCĂ UN REFUZ

Dragnea nu mai dă doi bani pe organizaţia PSD Constanţa! ÎNCĂ UN REFUZ

Replica API 8 martie 2018 | 00:04 333

Constanţa nu va avea nici un vicepreşedinte în conducerea centrală a partidului. Liderul PSD Liviu Dragnea continuă astfel să pedepsească organizaţia de la malul mării şi să îi arate cât de „mică” este. PSD Constanţa a căzut în dizgraţia lui Dragnea după ce foştii miniştri constănţeni Felix Stroe şi Mircea Dobre l-au susţinut pe fostul premier Mihai Tudose.

Conform surselor noastre, PSD Constanţa ar fi încercat să propună un nume pentru zona S-E, o femeie, însă refuzul a fost categoric. Pentru zona de sud-est, vicepreşedinţi vor fi Marian Oprişan de la Vrancea şi Mirela Furtună de la Tulcea.

Reamintim că Liviu Dragnea a anunţat, recent, că PSD „a decis” ca partidul să aibă 16 vicepreşedinţi, câte 2 pe regiune – câte un bărbat şi câte o femeie. Până pe data de 8 martie, doritorii să candideze îşi pot anunţa intenţia la partid, însă numai naivii pot crede că aranjamentele nu sunt deja făcute. „Pe 8 martie se stabilesc ultimele detalii. Vicepreşedinţii au fost deja stabiliţi. Şefii de filiale au fost deja chemaţi la partid şi li s-a comunicat cam ce şi-ar dori preşedintele”, ne-a declarat un lider PSD. "Constanţa a fost rasă de peste tot. De la ministere, de la comisii - Radu Babuş a fost scos din comisia pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SRI... Despre spitalul regional aţi mai auzit ceva? O să se facă, dar a mai spus cineva când?", a mai precizat acelaşi lider PSD.

Între dorinţele lui Liviu Dragnea se numără şi aceea ca Viorica Dăncilă să devină numărul 2 în partid. Situaţie confirmată, miercuri seara, de organizația PSD București. Organizaţia a anunţat că a decis să o susțină pe Viorica Dăncilă pentru funcția de președinte executiv, la Congresul din 10 martie. Pentru Bucureşti, numele agreate pentru cele două posture de vicepreşedinţi sunt Gabriela Firea și Robert Negoiță, iar secretar general - Marian Neacșu. Nu a fost luată încă o decizie în privinţa secretarului general adjunct, funcţie deţinută în prezent de Codrin Ştefănescu.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La psd constanta au ramas numai masoni alterati,stroe,cristinel dragomir,dobre,sofoane,fara caracter,vanzatori,serpi veninosi.lau lucrat pe hitler constantinescu.indicat este sa fie presedinte liviu brailoiu,sau decebal fagadau.
0
0
Org psd de cta este plina de oportunisti. Acum tace ca rahatul in papusoi si Moga si Stroe si Mihu si Dumitrache. Dobre si Babus sunt muti, nu stiu decat sa parvina. Astia nu fac decat manevre sa le iasa bani, nu le pasa nici de oras, nici de fraierii care iau votat. Asa ne trebuie daca nu cascam ochii si toleram asemenea muhaiele.
0
0
Nulitate pentru partid si pentru Constanteni asta inseamna psd constanta.
11
0
Liviu Brailoiu noul presedinte PSD
0
12
Dragnea se pisa pe organizatia cta iar idiotii votati de pupincuristi si pomanagii nu sunt decat slugi. Slugi pe care nimeni nu da doi bani dar care au salarii de mi si mi de lei pt nimic. Comstanta este mizerabila, tiganimea fura si cerseste unde are chef, parcurile sunt distruse iar spitalele nu au ce le trebuie. In acest timp, filozoful Fagadau 'latra' pt aplaudaci, politicienii de rahat ai cta fac..mangle si degaja prostie si aroganta de doi bani iar cta sufera.
7
1
Ha ha ha,intr-un cuvant ,parnaiasul se pisa cu bolta peste psd-eii constanteni.De azi nu le mai spun carpe ci pampersi! Rame fara coloana vertebrala!
12
2
Daca s-ar delimita de Dragnea ar mai avea o sansa....
7
2
acest puscarias, sper sa ajunga unde ii este locul LA PUSCARIE- chiar se crede dumnezeu si stapan al ROMANIEI, ROMANIA nu este teleormanul lui, nu se gaseste nimeni sa il puna aCOLO UNDE II ESTE LOCUL? nu pot sa cred ca in acest partid cu un nr imens de adepti , toti se fac pres in fata lui , penalului draknea, le pune ceva in ceai pentru ca atitudinea acestora este de cea mai joasa speta. Si cei mici de gradinita au personalitate , argumente, la nivelul lor de pewrceptie, categoric. Oare banii le-a intunecat tuturor mintile, azi spun una, maine fac opusul
10
2
Promovati tineretul social democrat. Daca tot trebuie un barbat si o femeie pt regiunea Sud Est cuplul Nicu Rosu - Costin Rasauteanu!
5
5
Dragnea mi se pare om serios.Probabil asa a inteles sa amendeze organizatia din Constanta pentru alianta toxica cu PMP-ul lui Basescu.
9
16
Il regretam pe Amiralul CHITAC! Ce pacat ca ne dam seama atat de tarziu!
14
7
Imi este scarba de hienele astea PSD-iste . Au ruinat Romania . Unde nu sar rupe intre ei , sa se sfasie sa nu mai ramana nimic .
21
6
Uite asa incet dar sigur , Gasca din Primarie se v a sparge ... Tic Tac... Decebal nu esti vesnic ! Oare la ce esti bun ?
19
4
la PSD constanta nu sunt promovati tinerii .tin de ciolan aceste fosile care nu se mai satura si care nu au facut nimic pentru acest judet.
20
3
Avea si de unde alege..... Pe cine, pe senatorul mitocan cu nume de claxon?
19
1
Dragne asta se pare ca nu mai da doi bani pe tara cine sta linga el isi strica imaginea iremediabil..nea senatorul care va spune bate campii
12
3
Uitati-va si voi dragi CONSTANTENI cine ne conduce acest judet niste CACATI de oamenii care acum nu mai au NICI O VALOARE, 16 ani ne-a condus unul ca MAZARE si afugit cind trebuia sa II IA AVEREA acum llti NENOROCITI....
20
2
A fost propusa , la rugamintile ei, madam giju !
16
0
Daca erau mazare si constantinescu nu misca dragnea dar cu deal de stroe fagadau si ceilalti mititei nici nu discuta dragnea
20
2
Poate sa-si mai bata joc astia de noi?
15
2
Ca la constanta au ramas doar prostii si uratii in organizatie si normal ca nu dau bine pe sticla la tv .numai looseri
17
3
Organizatia Cta are nevoie de alt lider. L-a luat gura pe dinainte cand chiar trebuia sa tace. Sau poate asta era ordinul pe unitate! Ditamai organizatia a ramas fara reprezentant la varf din cauza lui Stroe. Halal conducator!
20
4
Sa vina Liviu brailoiu
8
21
Jos psd alde organizatie de hoti iliescu lovitura stat 89 furt tara28ani
19
6
Poate se conving si membrii PSD despre ce inseamna PSDragnea.
23
3
Probabil are nevoie de oameni cu coaie, nu de doua cefe si trei gusi sau de limbi matasoase.
26
5
Bravo lor,oameni caqre din respect pentru constanteni l-au refuzat pe Dragnea.Un singur om a mai avut Constanta cu sande in instalatie,Stelian Dutu cand i-a dat viteza lui Duvaz.
21
6
L-ati ingretosat pe dragnea cu pesedistele alea bivolite imbracate cu fetele de plapuma din poza cu fagadau si vasilache.
30
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614