REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Dragnea: Nu sunt dezamăgit de ministrul Justiţiei; are ritmul dumnealui

Dragnea: Nu sunt dezamăgit de ministrul Justiţiei; are ritmul dumnealui

Replica API 18 februarie 2018 | 21:39 383

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, că nu este dezamăgit de întârzierea şi poziţia adoptată de ministrul Justiţiei, Tudor Toader, cu privire la raportul referitor la DNA, el adăugând că îl consideră în continuare pe acesta "un om de bună credinţă" şi "un profesionist".

"Eu nu sunt dezamăgit de ministrul Justiţiei, ştiu poziţiile unor colegi. Dar asta nu este un subiect care să fie decis aşa, decis foarte repede şi fără o temeinică documentare şi pregătire. Eu îl consider în continuare pe Tudorel Toader un om de bună credinţă, un profesionist, un om serios şi cred că decizia pe care o va lua, nu ştiu care va fi aceea, va fi una argumentată", a afirmat Dragnea, la Antena 3, fiind întrebat despre poziţiile critice exprimate de unii colegi din PSD referitor la întârzierea de către ministrul Justiţiei a raportului referitor la DNA.

Totodată, Dragnea a mai spus că nu l-a văzut vreodată pe ministrul Justiţiei să anunţe sau să propună ceva "fără să aibă o argumentaţie serioasă".

"Are ritmul dumnealui şi s-a întâmplat acum că era plecat în Japonia, într-o vizită programată demult. Dar primul-ministru i-a cerut să se întoarcă şi s-a întors", a mai afirmat liderul PSD.

sursa: Agerpres

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fugi in costa bica
3
0
Ceea ce incearca acest mascarici oltenesc,stie si el,este sortit esecului.Chiar daca justitia noastra merge scartaind,pana la urma cazurile sunt rezolvate.Sa ne amintim de un alt penal,mult mai puternic,periculos si dur,Adelu Nastase.Cat s-a zbatut si tot a ajuns,prima oara la puscarie si apoi in cimitirul dinozaurilor politici.In comparatie cu el,livache nu este decat un fasss ratacit in manseta izmenelor!
3
0
Te-ai facut peste noapte,mielusel?te-ai convins,Mai puscariasul,CA nu valorezi nici macar cit o ceapa degerata,nici macar cit o masea stricata?esti cacat tot,Iti vine rindul sa platesti ptr tot Raul facut poporului,tu si familiata
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920