REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Dragnea: 'O spun fără echivoc, eu vreau să ne unim cu Moldova'

Dragnea: 'O spun fără echivoc, eu vreau să ne unim cu Moldova'

Replica API 28 martie 2018 | 00:49 428

Parlamentul de la Bucureşti a adoptat marţi Declaraţia pentru celebrarea Unirii Basarabiei cu Ţara Mamă, România.

"Parlamentul României, constituit în şedinţă solemnă la împlinirea a 100 de ani de la înfăptuirea Unirii Basarabiei cu Patria Mamă, astăzi, 27 martie 2018, consideră ca fiind pe deplin legitimă dorinţa acelor cetăţeni ai Republicii Moldova care susţin unificarea celor două state ca o continuare firească în procesul de dezvoltare şi afirmare a naţiunii române şi subliniem că acest act depinde de voinţa acestora, şi declară că România şi cetăţenii ei sunt şi vor fi întotdeauna pregătiţi să vină în întâmpinarea oricărei manifestări organice de reunificare din partea cetăţenilor Republicii Moldova, ca o expresie a voinţei suverane a acestora", se arată în documentul adoptat de Legislativul de la Bucureşti, relatează Agerpres.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat, în acest context: "O spun fără echivoc, eu vreau să ne unim cu Moldova".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Foarte putina ,spre deloc,importanta are parerea unui infrator condamnat despre Unire! Si apropo,stii cum se numeste unirea a doua maini,tu ar trebui sa stii? Se numeste incatusare!
3
0
Esti tampit, esti diabolic hotule si penalule ! La puscarie cu tine!
2
0
dupa unirea cu romanica,basarabia a venit cu rubla fara valoare,deoarece tocmai bolsevicii erau la putere,si lea schimbat in lei aur,comunistii rusi chiar au fortat intrarea in moldova cu un tren plin cu ruble imperiale,fara valoare la acel moment
2
0
du te n moldova si fura si de acolo, ca de aici ai furat destul, ai saracit tara asta, ai adus numai penali in instutitiile statului, ai capusat tot ce se putea. du te la moldoveni poate primesti o bataie buna sa ti mai revii in simtiri!!
6
0
dupa ultima unire cu basarabia romanica a iesit sifonata bine de tot,a pierdut leul aur iar in 40 cand au luat-o rusii indarat,trupetii din zona au dezertat dar nu inainte de a-si omora,schingiui si batjocorii ofiterii romani,pe unii i-au batut si lasat in curul gol sa plece spre tara
4
0
Si noi vrei sa ne unim pentru o noapte cu iubita-ta.
4
0
Dupa ce ca esti CRETINULE ? Mai poate Romania sa duca in spate o tara saraca gen Moldova ?Esti prost sa te lichidam lepra bolsevica !
5
0
Dar de ce nu te unesti cu puscaria ,si sa stai acolo Pina ce poporul Roman ,te VA ierta ptr Raul facut,si sa -ti iei cit Mai multa vaselina,CA o sa-ti trebuiasca,puroi infect si falls,te doare tare mult de aceasta unire,jigodie falsa,esti satana PE pamint,ciuma nenorocita,tu si familia ta de mafioti nenorociti,veti plati tot,in fata poporului
6
0
Un farseor ordinar .Stie ca nu te poti uni pt.ca din populatia R.M. 30 % sunt romani ,30% familii rusofone si 40% rusi colonizati.Doar daca s-ar face schimb de populatie ar fi ceva adevar.Dar acestea sunt utopii.
7
1
vreau sa te vad mort, jigodie!
5
0
din subordine?Moldovenii nu-s prosti din fericire.sunt absolut sigur ca cel putin pana nu dispareti toti din fruntea Romaniei Moldova n-ar accepta unirea.Ca sa ce?sa furati si de la aia?
11
0
Eu as vrea sa ma unesc cu urina tanase care miroase
5
0
sa ne kkm de foame ne trebuie unire...astea sunt in imaginatia vostra
12
0
Asa n-o sa mai fie teleormanu' cel mai sarac judet din Romania.
13
1
Dragnea : o spun fara sa ma kak pe mine,dar mai inai sa fac praf justitia !
13
1
si eu care credeam ca vrei sa te unesti cu puscaria si sa iti transferi, pe perioada nedeterminata, domicililu acolo
18
1
lipsa totala de diplomatie
15
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367