REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
12.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Dragnea: Preşedintele a fost urmărit în mai multe dosare şi nu şi-a dat demisia

Dragnea: Preşedintele a fost urmărit în mai multe dosare şi nu şi-a dat demisia

Replica API 12 noiembrie 2018 | 00:00 173

Liviu Dragnea

Preşedintele Iohannis vorbeşte despre penali care s-au cocoţat în vârful statului, dar, de fapt, el este cel "care s-a cocoţat", fiind urmărit penal în mai multe dosare, dar nu şi-a dat demisia, a afirmat luni preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

"De foarte mult timp deşi există jurnalişti care fac dezvăluiri, unele chiar cutremurătoare, bine documentate, cu privire la activitatea posibil infracţională a preşedintelui Iohannis, aceste ştiri ori nu se prezintă ori mor repede, cu totul şi cu totul întâmplător. Foarte ciudat. Şi am zis să le tot reiau eu. (...) Ceea ce vedem noi la acest preşedinte (...) este doar o imagine falsă, este un personaj de carton pus în vitrină de statul paralel şi susţinut în continuare de statul paralel. Mulţi procurori l-au descris ca un şef de clan, ca un şef de grup organizat, cu toarte acţiunile întreprinse în perioada în care a fost primar şi nu numai. Şi putem vorbi până la urmă de 17 dosare penale. Acest domn care vorbea cu atâta plăcere despre penalii din politică, despre penali care s-au cocoţat în vârful statului. În vârful statului stă preşedintele României, dumnealui s-a cocoţat în vârful statului. Spune că nu a fost niciodată urmărit penal. Minciună, a fost urmărit în mai multe dosare şi nu şi-a dat demisia, aşa cum cerea el unora să-şi dea demisia", a declarat Dragnea la Parlament.

El a susţinut că preşedintele i-a minţit pe români. "Ce e cel mai rău e că i-a minţit pe cetăţenii români. În timp ce juca rolul de Alba ca Zăpada, arăta cu degetul către alţii, el era posibilul penal ajuns în vârful statului", a adăugat liderul PSD.

sursa: Agerpres

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Presedintele a fost ales de miliioane de oameni. Tu NU. Presedintele nu e dictator, nu creaza certuri, scandaluri si dezbinari ca basescu, si voua nu va place., tiganilor. Voi cu patronii corupti din media il santajati si il hartiuti de cand a devenit presedinte. Voi intoxicati romanii cu inventii si aberatii despre presedinte, caci doar atat ati invatat de la securitatea comunista. Sa dezinformati, sa instigati, sa dezbinati ca sa va mentineti voi la putere. Ai un caracter infect, si tu si colegii tai din partid. Trebuie sa plecati.
3
2
Dragneo, cacat cu ochi, neamtul este cu 10 clase peste tine!!!
4
1
De ce Ciolhanis nu si-a dat demisia ca urmare a dosarelor penale pe care le are ? Are alt statut ? Are 4 coa..ie ? Ce motiv are sa nu o faca si asa este cel mai slab presedinte de la lovitura de stat incoace.
3
5
circ ieftin pentru creduli! daca ai date si informatii despre comiterea unor infractiuni te duci la procuratura nu la televizor. cu aceasta atitudine de gradinita Dragnea isi recunoaste vinovatia zicand ceva de genul uite si ala a facut.
4
3
Dragnea,tu si bombonica,si alte femei-carpe din anturajul vostru v-ati gandit sa va alocati niste bani,lunar,ca salarii.Si cu sufletelele voastre nobile - sa ne cacam pe ele- ati hotarat sa luati bani de la copiii orfani si sa va dati salarii. Aveti noroc ca nu exista pedeapsa cu moartea ptr ce ati facut.
6
3
te uiti la omul asta! Doamne scapa-ne de el !
5
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614