REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Dragnea, reproșuri pentru PSD și Guvern: Am fost lăsat singur!

Dragnea, reproșuri pentru PSD și Guvern: Am fost lăsat singur!

Replica API 24 mai 2019 | 00:00 507

Președintele PSD, Liviu Dragnea, reproșează Guvernului și celor din PSD că au comunicat foarte puțin, iar în ultimii doi ani a fost lăsat singur în spațiul public.

”Haideți să discutăm cinstit: eu am fost lăsat singur doi ani și jumătate. Eu le-am cerut colegilor să iasă, să spună ce am făcut, nu pentru laudă, dar ca să știe omul de acasă. Trebuie să le spui oamenilor ceea ce ai făcut, să știe exact ce s-a făcut în țara asta.

De ce s-a vorbit foarte mult despre orice altceva, nu despre asta? Ca să se vadă că România a intrat pe un ritm de creștere foarte rapid, cu cifre mai mari decât toate institutele care ne măsurau. Doar această creștere economică ne-a putut da posibilitatea să mărim salariile și pensiile, dar în același timp să scadă și taxele.”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dragnea esti lasat in ofside de aitai. Esti vandut. O meriti!
2
0
Fceti bai panaramelor psd-iste ceva bun pentru tara asta si oamenii pe care-i prostiti si-ndobitociti cu nerusinare cu latrinele condamnatilor penali voiculescu si ghita ca uite in ce hal arata tara! Orbilor si nesatuilor. P-ulea o sa va mai voteze cand una spuneti ca faceti si alta cand ajungeti la putere! Doar sa furati, sa va faceti legi sa ramaneti si cu prada dar nici puscarie sa nu faceti! Nu mai prostiti voi pe nimeni, nimeni nu va mai crede HOTILOR! CALAII tari si-ai romanilor asta sunteti.
2
0
nu tre sa zici tu nimic ! simptim pe pielea noastra cresterea preturilor doar ! aaaaa si a averilor celor din psd
2
0
am o veste buna ptr puscariasul draknea si anume aceea ca la puscarie nu va fi lasat singur ci va fi insotit de haita completa de hoti care ne-au jecmanit si au lasat copii sa moara
8
0
D-lor postati fara cuvinte obscene !---Dragnea sa dea explicatii ptr preturile majorate de 4 si 5 ori si apoi sa se laude cu realizari
6
0
Multa mooie pentru Dracnea, PSD si sustinatorii lor!!!
7
0
Tot singur ,te duci la cimitir
6
0
da mari realizari cartofii cat portocalele la pret si inca mai scumpi,varza mai mult ca merele painea sa dublat in ultimul an,benzina la 6 lei dar cum spuneam mari realizari si mari pensii speciale
6
0
Prim ce vagauna suburbana traiesti si tu ma pentru ca numai injective folosesti.
5
0
Dragnea e mana de fier ,tine unit PSDul ,daca statul perpendicular il baga la beciul domnesc partidul se volatilizeaza ori il preia carlanul la ordin.Atunci sa vezi jelanie!
3
2
te numeai pensionar ....pana acum , dar te-ai saturat cate puli in gura ai luat . Muie tie si nevestei tale , tot inainte !
1
8
Cei care azi se lasa mituiti de functiile si banii lui DRACnea ar trebui sa inteleaga ca, lasandu-l in schimb pe DRACnea sa compromita in continuare viitorul partidului, isi vand practic propriile sanse politice pentru viitor. Cand functia se va sfarsi, cand banii lui DRACnea se vor termina, ce le va ramane? Un partid distrus.
12
2

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920