REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Dragnea: România are bani, nu se împrumută de la FMI. Problema e că aceia care primesc salarii mărite protestează

Dragnea: România are bani, nu se împrumută de la FMI. Problema e că aceia care primesc salarii mărite protestează

Replica API 7 octombrie 2017 | 23:55 387

Președintele PSD, Liviu Dragnea, afirmă că România nu se va împrumuta de la FMI și respinge astfel informațiile vehiculate în ultimul timp de formațiunile de opoziție.

„PNL poate să se împrumute sau USR poate să se împrumute, că și așa s-ar putea să rămână fără bani, s-ar putea să le confiște banii pentru că au avut o finanțare ilegală a partidului. România are bani, problema noastră e că noi mărim salariile, iar cei care primesc salarii mărite protestează. Nu ne împrumutăm”, a declarat Dragnea joi seara la RTV.

Referitor la contracararea efectelor creșterii ROBOR, liderul PSD a subliniat că își pune "mari speranțe" în colaborarea dintre Guvern și Banca Națională.

„Îmi pun foarte mari speranțe în BNR, în colaborarea dintre Guvern și BNR, pentru că sunt două instituții care împreună au același obiectiv, stabilitate economică și stabilitate financiară. BNR are pârghii la îndemână pentru a interveni și cred că o va face, dacă nu cumva a făcut-o”, a spus Dragnea.

Totodată, pe tema TVA split Liviu Dragnea a precizat că ordonanța este în vigoare și că acum este o perioadă de opțiune. „Se discută intens cu mediul economic, eu sunt absolut convins că în final toți cei care sunt cinstiți și care sunt buni platnici vor fi mulțumiți și o vor susține”, a afirmat el.

Pe de altă parte, Dragnea a spus că nu se pune problema de a modifica termenul de 1 ianuarie 2018 de la care se va aplica plata defalcată a TVA, scrie digi24.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De vina nu este numai dragnea.Trebuie sa se inteleaga o data pentru totdeauna ca de vina sunt tigani evrei si tigani romani care au confiscat revolutia in 1989.Numai prin eliminarea acestor minoritati romania va lua inapoi bogatiile subsolului,fabricile furate de evrei si tigani.Dragilor cauza se va rezolva numai atunci cand vor fi arestati si condamnati,iliescu,petre R.,isarescu,tariceanu ,dragnea ,ponta,gelu voican voiculescu,dan voiculescu,cristoiu,caramitru,nastase,dinescu,guse,ghita,si nu in ultimul rand johannis.Presedintele trebuie si el dat jos deoarece nu dizolva parlamentul,CCR,guv.
1
0
Gura pacatosului, adevar graieste. Normal penalule aveti cele mai mari salarii, de ce nu protestati si voi, nu de alta ci ca aceste afirmatii ale tale sa fie corecte. Atata timp cat tu cu un salariu lunar echivalent cu salariul anual minim pe economie, tu te-am vazut printre protestatari. Nu iti este rusine sa vii mereu cu astfel ne aberatii, esti mandru de plodul tau , ma refer la modul in care-si duce existenta muncind pe branci sa cheltuiasca banii furati de tine
5
1
Daca tu ai furat tot din aceasta Tara,tu si fii-,tu,cu porciii lui ,cu traficul de lucruri murdare si periculoase,voi sigur CA aveti bani,prin Brazilia,bagati in porci,si uite ASA,a ramas aerul sa-l luati si neati omorit,nu tie rusine satana,ciuma nenorocita,puscariasule,sa vorbesti timpenii cei care is in strada chiar more de foame cu copiii in casa,nu Mai ride tu ,de poporul asta amarit,o sa arzi de viu ,nenorocitule,cu toti banii Tai
5
0
Daca nu mai este nimic de furat , nici o problema ca cine poate se descurca distrugandu-i pe altii prin tot soiul de inventii. Iata o inventie grozava: elimini pe toti care sunt mai slabi din jurul tau vecini, chiar si rude daca nu ai alta solutie.Cum? Se gasesc metode pana chemi si mortii la procese fara ca mostenitorii lor sa stie, divortezi formal, cumperi in rate de la prosti,
5
2
Nu stiu ce are lumea cu Dragnea, fiecare sa se descurce cum poate, toti asteapta pomeni de la el , de unde sa dea la toti cand numai e mai nimic de furat. Cine a votat sarlatanu isi merita soarta
5
2
Ma intreb cine si ce este aceasta persoana de-si da cu parerea ce-I in luna si-n stele?Un penal ordinar!Doamne ce popor slab suntem,altii in locul nostru erau in strada cu zecile de mii .Noi in schimb acceptam rusinea si stam ca niste lasi cu capul la cutie.
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367