REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Dragnea: România poate deveni o poartă de intrare a Israelului către UE

Dragnea: România poate deveni o poartă de intrare a Israelului către UE

Replica API 23 ianuarie 2016 | 23:28 313

România poate deveni o poartă de intrare a Israelului către Uniunea Europeană, este de părere președintele PSD, Liviu Dragnea, care efectuează o vizită oficială în această țară.

"Este nevoie să fim mult mai activi pentru atragerea de investiții în beneficiul ambelor țări, care au un potențial enorm încă neexploatat. De asemenea, România poate deveni a poartă de intrare a Israelului către Uniunea Europeană. Noi nu putem fi de acord cu decizii din cauza cărora suferă cetățenii, cum ar fi etichetarea produselor israeliene", a afirmat Liviu Dragnea, conform unui comunicat al PSD transmis vineri AGERPRES.

Potrivit sursei citate, vizita în Israel a cuprins și o întâlnire cu Alan Schneider — directorul Centrului Global B'nai B'rith. În cadrul întrevederii s-a discutat despre îmbunătățirea cooperării pentru păstrarea patrimoniului cultural și moștenirii evreiești, continuarea proiectului de realizare a Muzeului Culturii Evreiești din România, contribuția deosebită a evreilor din România la construirea statului evreu.

Alan Schneider a mulțumit președintelui PSD pentru relația de prietenie pe care o are cu membrii comunității evreilor din România și sprijinul concret pe care l-a oferit ca ministru al Dezvoltării și parlamentar — lider al social-democraților, precizează comunicatul.

Cei doi au discutat și despre situația supraviețuitorilor Holocaustului din România, precum și despre cooperarea regională în domeniul umanitar, potrivit agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614