REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Dragnea: S-au strâns peste 1.400.000 de semnături pentru susținerea Guvernului

Dragnea: S-au strâns peste 1.400.000 de semnături pentru susținerea Guvernului

Replica API 23 februarie 2017 | 00:21 494

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat miercuri că s-au strâns peste 1.400.000 de semnături la nivel național pentru susținerea Guvernului și a programului de guvernare.

"Ne-a informat secretarul general că până la acest moment, ca urmare a campaniei de strângere de semnături inițiată acum ceva timp de noi, s-au strâns peste 1.400.000 de semnături pentru susținerea Guvernului și a programului de guvernare, acțiune care continuă. Am spus acum ceva timp că nu vreau să organizeze PSD-ul un miting, am preferat să strângem semnături prin această campanie, campanie care va continua. Pentru noi este important, este un număr strâns, acțiune începută într-o perioadă care era destul de dificilă", a declarat Dragnea la finalul Comitetului Executiv Național al PSD, care a avut loc la Palatul Parlamentului.

În cadrul ședinței, secretarul general al PSD a prezentat și o evidență a unor rezoluții adoptate în unanimitate în organizațiile județene ale PSD, scrie Agerpres.

Potrivit liderului PSD, rezoluțiile au trei puncte: susținerea conducerii PSD și a președintelui PSD "necondiționat", susținerea premierului Sorin Grindeanu și a Guvernului României și "o decizie" în legătură cu propunerea de sancționare a primarului Iașiului, Mihai Chirica.

"Prim-ministrul a prezentat CExN pentru a obține votul politic și votul de încredere a unor propuneri pentru a ocupa funcții în Cabinetul pe care îl conduce", a menționat Liviu Dragnea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dar uite-acu ma duc sa semnez.Tov.Dracnea reales,la al...tashpelea congres,stima noastra si mandria,Tariceanu si hotzia...etc,etc.Punem pariu ca astia 2 termina prost de tot anul 2017?parca am o presimtire ca cei 2 marlani or sa mai comita o prostie mare cat suma banilor din conturile lor.
0
0
Ai grija ce iti doresti ca masoneria e posibil sa iti dea bine sa nu duci , nu tie ci familieei tale .
0
0
de Dragnea minte cum respira....cine poooola calului il mai crede ca are adeziuni, iar a scos lista cu mortii care voteaza si spalatii pe creier, cu bosorogii de la cotroceni? Dragnea !! du-te in mortii ma-tii....lasa-ne...esti un kkt PENAL
1
1
mai voi nici acum in al 99-lea ceas nu ganditi ? auzi ghe sa de-a bani doar de la la 1900 toamna inapoi, vezi sa nu-ti gaureasca astia si botu nu doar palma sule cred ca ai bataturi in gura si palme iar naetu fiind un zombii taci ca a-ti pute gura de atata sperma !
1
0
Da domnu Dragnea, guvernul sa ramana dar dumneata sa ati dai demisia sau la puscarie acolo e loc de semnaturi.
7
1
La RADET constanta salariatii au fost obligati de conducere sa semneze tabele cu sustinerea guvernului Grindeanu ,fiind amenintati ca nu li se vor marii salariile ,iar cei care nu vor semna vor fi raportai mai sus.Cand gasca penala din fruntea RADET va fi intrebata despre abuzurile in serviciu pe care le practica de cei in drept sa faca asta?
10
1
Cred ca a pus si mortii din cimitirul din Alexandria.Oare cit trebuie sa mai suportam indivizi ca Dragnea si Tariceanu, ce ne-au facut de ris pe tot pamintul?
12
0
nu poti sa spui ca mafia padurilor a cistigat cind tu ai majoritate si in senat si in parlament inseamna ca nu ai fost acolo cind s-a votat sau nu iti pasa de tara asta
5
1
Manipuleaza taranii prin primari, nici nu stiu aia ce semneaza, mai baga Dragnea si baza de date cu mortii de la primulmrazboi mondial incoace si cu bosorogii si spalatii pe creier de la Latrina 3... cam subtire un milion si ceva...subtire rau...
9
1
Mai penalule, ai grija de dosarele tale, lasa semnaturile...dictatorule, te linseaza tinerii, nu mai tine vrajeala ta, chiar nu !
10
2
Faceti un mars de sustinere in capitala cu macar 500000 de oameni, ca semnaturi toata lumea aduna.
8
2
nu prea inteleg ce-i cu semnaturile-astea. aprob postul lui 'golan' si mai adaug ca listele nu sunt actualizate, adica sunt tot alea de acu cativa ani de pe vremea lu base, asa ca PSD, trezeste-te! scutura-te de leprele comuniste si devin-o un partid de stanga corect!
6
2
A semnat si bunicul,decedat in '82,fie-i tarana usoara!
9
2
Olteanul asta bou devine iresponsabil.Ca pres de camera ar trebui luat in vizorul serviciilor,omul asta provoaca si cu buna stiinta.Zice el ,iresponsabilul:am spus ca nu vreau sa organizez un miting... Oare din aia 1400000 cati sunt in viata,ca toti stim ca oltenasul puscarias este mai tare decat Isus.
9
2
Adica 1.400.000 sunt "aia 51%". Deci aveti legitimitate fix sula
12
2
mai termina mai idyotulle cu ciuma ta, kkt-ule!
13
2
Strangeti semnaturi ca sa faceti recansamantul retardatilor din Romania. Numai prostii si retardatii ar semna pentru ciuma comunista PSD. Sa va fut in gura de pensionari obositi spalati pe creiere de PSD. Din cauza vastra muistilor suntem cu 10 ani in urma. Pisa-mas pe voi de jeguri umane.
14
4
vrem sa strangem semnaturi ptr. demisia hotului Iohanis si instigatorul cel mai cretin dintre toti presedintii Romaniei !
3
16
Sa-mi iei pula in gura sifilitic basist borat. Cioara jegoasa ce esti
3
9
PSD Ciuma Rosie
20
5
Sa nu semnati nimic ptr psd...Eu va dau pula in gura daca nu semnati sa mai fur ceva case...Ei sunt Penali...Eu Alba ca Zapada sunt.
8
9
1.400.000 de semnaturi...cu tot cu morti ???
20
6
pai 1 mil, se strang de la santajarea angajatilor din regiile si administratiile locale, gen RAJA, RADET, drumuri etc. sub amenintarea pierderii locului de munca oamenii semneaza. din convingere semneaza doar idiotii, asistatii sociale si tiganii.
19
6
Psd penali si hoti mincinosi
19
8
Vasili,eu nu iau bani de Dragnea ca asta e comunist , da putin, eu iau bani de la ala care da din maini, parca-i handicapat si de la Clossete, Clotilde, Buzganu, astia dau 100 lei si ma duc in fiecare zi. Cu banii astia imi permit sa ma duc sa beau un tol de horinca..
7
11
ce e cu semnaturile si cat se da ca vreau si eu ii sustin numai sa imi dea si mie
19
9

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614