REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Dragnea, SĂGEŢI către ministrul Justiţiei

Dragnea, SĂGEŢI către ministrul Justiţiei

Replica API 6 aprilie 2017 | 02:52 438

Liviu Dragnea i-a transmis un avertisemnt ministrului Justiției, în care îi amintește că trebuie să-și prăgătească proiectul de lege.

”Eu nu l-am invitat pe ministrul Justiţiei nici la coaliţie nici la grup că nu era subiect. Fiecare îşi apără proiectul său. Cu prag sau fără prag, ministrul trebuie să pună pe site acest proiect de lege, să se întâlnească cu asociaţiile magistraţilor şi vor conta foarte mult părerile specialiştilor. Sunt importante şi obligatorii două lucruri. Să fie respectate deciziile Curţii şi să fie clar orice articol al Codului Penal. Orice trebuie argumentat. Nici abuzul în serviciu şi nici pragul nu sunt problemele României, a declarat Liviu Dragnea, potrivit știripesurse, citat de b1.ro

Liviu Dragnea i-a transmis lui Tudorel Toader că nu îi va retrage prijinul politic, cel puțin deocamdată, pentru că trebuie să aibă timp până capătă experință politică.

“Nu îi reproşez lui Toader, dar i-am spus public. I-am spus că îi voi susţine decizia dacă va fi bine argumentată. Asta chiar dacă se supără Traian băsescu, marele moralist. Concluzia trebuia să aibă altă motivare. Nu am avut nicio discuţie cu el. Nu cred că se impune retragerea sprijinului politic, deocamdată. Să capete şi experienţă politică. Va învăţa din acestea”, a mai spus președintele PSD.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Inca nu ati dat demisia domnu Dragnea, cat mai trebuie sa suporte poporul atata nesimtire.
1
0
Va prezinta....TELEOR-MAN.....si....BOMBONICA CUR DE FER....
6
0
Cum poate acest Tudorel,cand a facut parte dintr-o institutie cum este CCR,sa se incline ca un ghiocel in fata unui infractor condamnat cum este acest Dragnea.Ce te poate face sa-ti lepezi demnitatea in asemenea maniera!
6
0
Aveti perfecta dreptate . Un jeg ordinar , un "taran " din Teleorman , un bandit de drumul mare , un condamnat penal , vine el si ne da verdict . Ce sa faca ministrul , cum sa gandeasca , ce solutii sa dea , doar,doar o sa fie una si pentru el , sa l scape de puscarie.NU VAD jegurile de psd isti care ii iau apararea ! Hai tampitilor , aparati l ca e seful vostru ,seful organizatiei ''CiUMA ROSIE "! La puscarie cu voi cretinilor !
6
0
Mai cacatule, asa se zice mai bine individului, puscariabilul si mafiotului asta. De altfel cum a ajuns unde a ajuns; votat. Porci si jigodii votati, asta aveti.
4
0
Mai condamnatule,mai puscariasule,mai jegule,mai hotule,nu ti-ai ajuns cit ai furat de la popor,tu si bombonica ta,vagaboanda,si cu fii-tu,ala Golan ,cu porcii lui ,ai furat banii europeni,si iai facut porcarie lu fii-tula puscarie cu voi si sa VA confiste tot,sa VA lase in curul gol,sau sa traiti cu salariu de 8000lei noi,nenorocitilor,viermilor,sarpe ce esti,rusineeee
5
0
Dragnea este dovada vie ca in Romania infractorii se plimba liberi si nestingheriti!Cine il protejeaza si de ce?La Jilava cu tine,Dragnea!
7
1
du-te penalule la parnaie... si lasa comentariile ca nu esti tu omul - Stat ....
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102