REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

DRAGNEA SE DEZICE DE MINISTRUL JUSTIŢIEI!

DRAGNEA SE DEZICE DE MINISTRUL JUSTIŢIEI!

Replica API 31 martie 2017 | 00:12 342

Președintele PSD Liviu Dragnea a explicat că nu este deloc mulțumit de raportul lui Tudorel Toader și nu susține poziția acestuia.

”Nu! Eu am spus de multe ori în toate aparițiile mele publice că voi susține decizia ministrului dacă era argumentată. Din păcate, nu a fost argumentată. Ori era o argumentație care ne spunea tuturor de cetrebuie ținuți în funcție, ori era un raport prin care ne explica de ce trebuie revocați din funcție. Am o nemulțumire. Mă interesează prea puțin dacă rămân cei doi procurori în funcție, dar nu mi s-a părut un raport justificat. Ieri am fost foarte dezamăgit. Nu am vrut să ies până astăzi. O fi avut întâlniri, nu o fi avut, nu știu”, a spus Liviu Dragnea.

De asemenea, întrebat dacă PSD și el personal își asumă raportul elaborat de Tudorel Toader, Liviu Dragnea a răspuns tranșant: ”Nu-mi asum”.

Totodată, Liviu Drangea a ironizat ultima parte a raportului, cea în care ministrul Justiției anunță că procurorii șefi rămân sub monitorizare: ”Da, și observ că nu mai pot de frică”.

sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
esti pe val jigodie, identic a lucrat si tonta si uite ca ai avut curaj sa-l faci zdrente, dar nu uita ca tu vei ajunge tot acolo la averea facuta prin .....
3
0
trebuia demisa cucuveaua
1
3
Dragnea si-a jucat ultima carte.Poate sa inceapa sa-si faca valiza pt Rahova.Dar pana la incarcerare va fi sfasiat de propria haita in purul stil comunist.Intarata-i drace!
7
1
Mai Dragnea, vrei un ministru care sa te scape de penalitati ?! Esti ridicol, penalule, iar poporul nu te mai suporta, nici macar pesedeii tai. Ne-am saturat de circul vostru: hotilor, mincinosilor si penalilor ! Plecati cat nu-i prea tarziu, circarilor, penalilor !
7
1
Ba javra ordinara ce vrei sa spui; toti trebuie sa faca cum zici tu; cine mata-n cur esti tu jigodie. Macar ala a fost la CCR si este jurist de meserie.
7
0
A intrat in robul lui Dumnezeu...infractorul liviu...un spirit malefic...ce asteapta sa fie exorcizat...
7
1
Esti un mare nenorocit! Si mai mult, esti un nimic. Un penal cocalar dintr-un judet de saraciti. Iti vine randul retardat de doi bani
7
0
Inca nu te-au ridicat,sa te duca unde Iti Este locul,adica la puscarie?Nenorocitule,s-o iei si PE bombonica,si PE moldoveanca de Firea,dar si PE popo...Pontea.Toti la pirnaie,VA ajunge cit ati furat de la popor,cit ati ris de popor,mai ales javra de Firea
7
0
dragul tau? Ai grija mustaciosule ca Laura este a doua persoana pt care populatia tarii ar incepe o revolutie daca ai executa-o. A mai executat unu verbal, pe Arafat, la televiziuni, si era sa inceapa o revolutie. Acum acea persoana alearga disperata dupa imunitate caci altfel ar fi cu sobolanii prin celula. Vezi ca tu nu ai serviciile de partea ta, nu ai puterea financiara a chiorului, nu ai procurorii de partea ta. Tu esti o aschie.
8
2
Dragnea, da-l naibii pe prostul ala ca nu are de gand sa va scape... pune alta marioneta sa va spele rahatul penal ...
10
0
Cine are curaj sa se atinga de Kovesi este un om terminat. Mustaciosu stie si cauta prosti printre judecatori.
14
1
Bai Liviule,nu te asculta astia deloc!Mai cauta prin partid vreo carpa care sa faca exact ce vrei tu,dar se pare ca multi si-au dat seama ca e rost de inchisoare daca fac ce le spui.Tu vrei sa scoti castanele din foc cu mana altuia,sa-si asume altul niste lucruri sivsa va faca scapati pe toti cei cu probleme cu justitia!Baga-te ministru al Justitiei,Dragnea!Ai curaj?
17
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614