REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Dragnea se va întâlni cu miniștrii cabinetului la sfârșitul săptămânii

Dragnea se va întâlni cu miniștrii cabinetului la sfârșitul săptămânii

Replica API 25 august 2017 | 12:28 332

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, președinte al PSD, se va întâlni cu membrii Guvernului Mihai Tudose la sfârșitul acestei săptămâni, au declarat pentru AGERPRES surse politice.

Conform acestora, discuțiile vor viza aspecte de ordin tehnic și organizatoric, precum și chestiuni legate de începutul sesiunii parlamentare care va începe vineri, 1 septembrie. Întâlnirea dintre președintele PSD și Guvern va avea loc, cel mai probabil, în teritoriu.

Tot vineri, 1 septembrie, Liviu Dragnea va avea o ședință cu parlamentarii PSD, la Constanța, urmând să aibă loc, tot atunci, și o nouă reuniune a Comitetului Executiv Național al social-democraților. Separat, va avea loc și o ședință a ALDE, condusă de președintele alianței, Călin Popescu Tăriceanu.

Conform surselor citate, pentru funcțiile de lideri ai grupurilor PSD din Camera Deputaților și Senat sunt agreați Ioan Munteanu și Șerban Nicolae. De asemenea, șefia Comisiei parlamentare de control al activității SRI ar putea fi preluată de senatorul Claudiu Manda, după ce Adrian Țuțuianu a devenit ministru al Apărării Naționale.

Săptămâna viitoare ar putea fi decis și viitorul fostului premier Sorin Grindeanu.

Președintele PSD a confirmat joi întâlnirea pe care a avut-o cu Sorin Grindeanu. "M-a sunat, am acceptat să ne vedem, ne-am văzut și a fost o discuție bună, destul de lămuritoare, nu total, dar destul de lămuritoare", a afirmat Dragnea la Neptun.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fratilor ce tara de Cacat am ajuns suntem reprezentati numai de Hotii si Politicieni de Cacat.
6
0
o sa va intalniti cu totii la puscarie, pe perioada nedeterminata, fara posibilitatea de a beneficia de iesire conditionata. sa iesiti de acolo cu picioarele inainte
6
0
Mars,puscariasule,poporul nu Mai vrea sa te vada,nici viu ,nici....
6
0
Cel mai intalnit ministru e carmen dan.O intalneste dragnea pe asta din toate pozitiile
6
0
sa vina si cel mai mare hot si prost manager la raja,di STROE
5
0
Ce imi place cand ma pupati de la 1 mm.Acum pupati l pe Todiras care va da gingii de la oras...lingaii dnei Luluta muiuta !.
5
0
In delta, la resortul lui......!? ...cuibusorul de nebunii !!
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102