REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Dragnea și Tăriceanu sunt dezamăgiți de discursul lui Iohannis

Dragnea și Tăriceanu sunt dezamăgiți de discursul lui Iohannis

Replica API 8 februarie 2017 | 02:06 435

Liviu Dragnea a punctat clar că nu este de acord cu atitudinea Președintelui. A spus că nu a ieșit din sală precum restul colegilor din Parlament că așa e civilizat.

„Am asistat la discursul Președintelui din Parlament. M-aș fi așteptat să fie un discurs de unitate, de îndemn la calm. Președintele a ales să vorbească în continuare despre divizare, despre parlamentari buni și răi. Sunt de acord că alegerile anticipate nu sunt o soluție. Îndemnul meu e să lase Guvernul în pace să guverneze”, a punctat Dragnea.

Călin Popescu Tăriceanu s-a declarat dezamăgit de ce a declarat Iohannis.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Psd-ul si votantii lor sunt prea retardati ca sa porti un dialog cu ei asa ca : sa va foot in guritze!
3
0
Constanteni trebuie sa facap puscarie!
1
2
bai parasuta esti cumva mui.sta olguta sau firea ? unde mortii ma- ti muncea i tu stoarfa ordinara?
3
1
nu va este rusine sa tot jigniti PSD,muie voua nu se mai munceste in tara asta.In loc presedintele sa aplaneze totul ,el instiga la rau.Stam numai da alegeri,dar pe banii cui?Saracim tara cu cheltuielile de alegeri.Stiti cat primeste un presedinte la votare -5000 de lei
2
5
astia doi, sunt dezamagiti. De fapt, presedintele le-a tras in cap cu ADEVARUL. Tot raul cei doi l-au facut, taranii astia doi, care se cred dumnezeu. Sper sa putrezeasca in parnaie.
6
2
muie direct din prima...si fara numar.
4
5
Plecati jeguri psd-iste, unde a dus mutu iapa!!
6
5
referendum afara cu puscariasii din guvern .consilii locale si judetene, parlament,primarii ,din institutiile statului. afara gunoaielor penale
7
4
rusineeeeeeee, jos guvernul PSD
7
6
Huhuhuhuoooooooo
2
0
Aroganta celui care si-a batut joc de alesii poporului nici ca s-a vazut sa vii in parlament si sa ai un asemenea comportament este JALNIC din cartile de istorie am revazut niste scene de dispret si batjocura ....este oribil si detestabil ce se intampla nu ma asteptam ca PSD-ul sa fie asa de slab si sa nu organizeze mitincuri puternice cu demiterea acestui satrap
7
4
Sa va trag o flegma cu sperma pe gura si lui iohannis hotul muie direct.
8
5
Sunt dezamagiti si speriati,sunt disperati pt ca stiu ce va urma.Aroganta si prostia lor inascuta ia tras iarasi in jos,ghinion!
6
6
Daca adunam clasele terminate a unora dintre comentatori nu cred ca se trece de gimnaziu.
2
9
Un.Hitler la scara mai mica..SA AFISEZI UN RANJET.DE IDIOT.DE.PROSTITUATA INTR UN MOMENT CAND TARA.ARDE..ARATA CA "OMU"E AUTUTIST NU INTELEGE CE.SE INTAMPLA IN JUR SAU LA FEL.CA UN CRUMINAL SADIC CARE RANJESTE CAND VICTIMA ISI DA DUHUL!!..ASTA.NU E COMPORTAMENT DE PRESEDINTE ....IN LOC.SA.MEDIEZE...EL MEDITEAZA.
8
6
muie dragnea muie iohannis muie leprele care sustin pe vreunul sau pe altul tardatorilor
4
8
Pot sa va caracterizez ca niste dejectii si rebuturii ale Romaniei...
8
9
suspendati l pe joianis rapid
12
11
Dragnea simte DNA-ul la cur. A bagat in puscarie, naivi din guvern.
12
14
Super a fost cand l-au lasat pe Dragnea masca aiai care au parasite sala, I-au tras-o frumusel de ma mir ca nu I-a cazut mustata. Iar Tariceanu, nervos la culme ca I-au stricat aia jocul, a dat cu mapa de birou de draci. Vedeti filmarea de dupa discurs. Le-a facut-o neamtul. Bravo, dle Presedinte !
16
12
doua jigodii
14
8
Toti pesedistii la puscarie dar sa is cu ei multa Vaseline,la Citi mai multi ani ,luativa si PE mosu Stroie ,mizerabilul cu voi
13
13
Sunt un profesor care a avut ghinion. Nu am putut sa-mi iau nicio casa din meditatii. Meseria de postac se plateste bine? As incerca, desi este cam infecta. Bine, ilegal as putea sa-mi iau vreo 6, dar.....
15
10
Super postare GOCIU !! Bravo !! Ce le-a traso.., si mai ales ca are FOARTE MARE DREPTATE, d-ul presedinte ! Mai, Dragneo ai stat numai cu capul plecat, iar celalalt, butona telefonul, era nervos...!? ....??!! Suspans !
16
10
Bai Dragnea ai zis ca ma scoti de la parnaie si acum ce faci? Vii si tu cu tariceanu aici la mine? Sa luati cu voi vaselina multa, ca o sa aveti nevoie.....asa , de protectie zic.....
19
13
Iubesc partidul pdsr
8
11
Mai draga, ghinion. Mutu v-a tras la moje magistral. Si stiti ceva: ARE DREPTATE.
21
14
Stai ca acum incep puscariasii sa dea comenturi anti iohanis ca nu au iesit din puscarii si s fierti. Ha ha ha. Haide baieti bagati. Atat v a mai ramas.
19
12
pleaca stroe de la raja,ca prea fura asta tot si ne da apa din canal sa bem
14
4
Nu, VOI sunteti dezamagiti ca nu va iesit pasenta, si ca urmeaza cat de curand sa fiti condamnati.
21
12

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218