REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
8.6° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Dragnea spune că ar fi dorit ca Iordache să rămână la Justiţie

Dragnea spune că ar fi dorit ca Iordache să rămână la Justiţie

Replica API 23 februarie 2017 | 23:26 444

Liviu Dragnea şi Florin Iordache

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri că Florin Iordache a decis să-şi dea demisia din funcţia de ministru al Justiţiei, precizând că el ar fi dorit să rămână în Guvern, notează agerpres.ro. Florin Iordache a demisionat din funcţia de ministru al Justiţiei pe 9 februarie. „De când am venit la Ministerul Justiţiei, mi-am propus şi am efectuat toate demersurile legale pentru a remedia o serie de probleme existente şi destul de sensibile. Toate iniţiativele asumate sunt legale şi constituţionale. Proiectele propuse s-au aflat în dezbatere publică organizată de Ministerul Justiţiei, iar acum sunt în dezbatere parlamentară. Cu toate acestea, pentru opinia publică nu a fost suficient, drept pentru care am hotărât să îmi înaintez demisia din funcţia de ministru al Justiţiei”, a anunţat, atunci, Iordache.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
tu l-ai trimis la "sinucidere"politica pe Iordache!acu sper ca macar l-ai platit cum trebuie,pentru ca omu asta functii inalte n-o sa mai pupe!esti curva,bagi pe altii la inaintare si tu o faci pe niznaiul!oltean duplicitar!
1
0
Peste ani si ani ,poza cu cei doi se va afla intr-un top 10 al rusinii nationale alaturi de tov Ilici ,Petrisor Romanul,mineriada si OUG 13.
1
0
sa ne slobozim pe fata ta toti cei care am iesit in piata Victoriei si in toata tara. Te-ai ineca in pula mea !
1
0
iar ai facut sex cu ma-ta , ea fiind rusoaica te obsedeaza .
0
1
Livid dracnea vedeatash uitat in puscherie
1
1
sa se ocupe de d-nu Mocirla zis ciordos si de hanis, cat au cheltuit din bugetul poporului ptr campanie si unde sant cei 11 miliarde de EU lipsa si cu ce bani a sponsorizat zombii la miting atatea zile dacaavea drept sa instige lumea sa iasa in strada cu lanterne si lumini sper ca se stie dar vrem REZULTATUL !
1
5
Categoric ! Tantalaul asta de Iordache poate fi pus si prim-ministru , Adica , la atatia prosti din guvern , este nevoie de prostu-prostilor in fruntea lor ! Problema fundamentala este ca acest limbric de Iordache seamana foarte mult cu alegatorul ideal al PSD-ului ... Stupid , nesimtit , cretin si infatuat !
4
1
...era bine sa-l fi tinut inca pe functie.Si-au dat seama ca se duc de tot in nas si l-au dat afara pe prostanac ,"alta intrebare"... prostanac...
4
0
Ii pare rau, caci individul este o sluga credincioasa.
4
0
Iordache - cel mai bun ministru de justitie pe care l-a avut Romania dupa 89
0
4
Ai dorit tu, mai Dragnea, dar nu prea ti-a iesit....Te-ar fi scapat de parnaie !! E greu e greu, e foarte greu: SOCOTEALA DE- ACASA NU SE POTRIVESTE CU CEA DIN TARG, asa ca, ti-ai cam luat-o frontal, chiar d-le !
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369