REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Dragnea: Tăriceanu este un om foarte echilibrat, cu principii foarte sănătoase

Dragnea: Tăriceanu este un om foarte echilibrat, cu principii foarte sănătoase

Replica API 4 noiembrie 2017 | 00:21 356

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus vineri că Tăriceanu este un om echilibrat şi cu principii sănătoase, reacţionând astfel la afirmaţiile preşedintelui Klaus Iohannis, care a spus despre şeful Senatului că este un om obsedat. De asemenea, Dragnea l-a ironizat pe Iohannis pentru că a spus că nu există stat paralel în România.

Întrebat de jurnalişti dacă în ultima perioadă Călin Popescu Tăriceanu i s-a părut puţin obsedat, Liviu Dragnea a răspuns: ”Nu. Domnul Călin Popescu Tăriceanu, şi pot să vorbesc de o perioadă de câţiva ani de zile de când am lucrat foarte mult împreună, este un om foarte echilibrat, un om aşezat, un politician pe care îl respect, cu nişte principii foarte sănătoase”.

De asemenea, liderul PSD a ironizat şi afirmaţiile preşedintelui Iohannis despre inexistenţa aşa-zisului stat paralel.

„Sunt din ce în ce mai mulţi oameni care vorbesc despre statul paralel. Sunt din ce în ce mai mulţi, din păcate. Poate că de acolo, de sus, nu se vede, dar la noi, cei de jos, începe să se vadă. Poate din nori nu vezi exact ce se întâmplă jos”, a spus Dragnea.

Replicile liderului PSD vin la o zi după ce preşedintele Klaus Iohannis a spus despre Tăriceanu că este obsedat şi că în România nu există ”stat paralel”.

Întrebat, miercuri, la finalul declaraţiilor susţinute la Palatul Cotroceni, despre afirmaţiile preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, potrivit cărora Parlamentul şi Guvernul nu îşi pot exercita puterea şi că există forţe subterane, Klaus Iohannis a spus că nu mai urmăreşte declaraţiile "acestui domn" pentru că în ultima perioadă "au devenit din ce în ce mai ciudate", scrie news.ro.

"În România nu există nici forţe oculte şi nici subterane şi cu certitudine nu există stat paralel. Am mai urmărit declaraţiile domnului menţionat de dumneavoastră. De la o vreme nu mai urmăresc afirmaţiile acestui domn fiindcă au devenit tot mai ciudate. Câteodată se creează impresia că e puţin obsedat, ori persoane obsedate nu fac bine politicii. Au apărut de când procurorii l-au deferit justiţiei pe acest domn", a declarat Iohannis.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mincinosul tariceanu eate un om foarte echilibrat la fel ca si analfabetul pop, nu va speriati ministrul actual care si-a permis, in neghiobia lui, sa se refere la protestatari cu expresia'' SPIRITE MEDIOCRE'' da la fel cul a multumit anticipat ptr erorile facute. Daca taceai filozof ramaneai. PROSTUL DACA NU ESTE FUDUL, NU ESTE PROST DESTUL
0
0
ptr penalul draknea- drum deschis spre Cotroceni, exista cumva un mini cotroceni la puscarie?
3
0
un adevarat om politic
0
3
Lasa Tariceanu,avem niste genii carpatine care stau sa vina la conducerea coloniei ,,Romanica'' . Un geniu e Busoi,un geniu neanteles a fost Ciolos,o eminenta intelectuala Roberta Anastase,chiar geniala Turcan , avem niste ,,di tatii'' din partidele asa zise de dreapta,mult mai valabile decat ce este in zona ,,ciumei rosii'' Apropo de ciuma rosie,o reprezentanta a ei,Monica Macovei e totusi buna si ea.Ea si altii de aceeasi teapa cu ea. Bine ca nu tot poporul este mutilat la cap,ca nu toti sunt tembeli ca aia de mai cred in propaganda securistilor cu mental basofil.
0
4
Doua lichele, doi penali, doi puscariasi ce au distrus si distrug tara.... Oare pana cand, cat li se mai permite, cat ii mai suporta poporul ?!....
5
0
Penal la penal nu-si scoate ochii. Normal ca cei doi repetenti si hoti sa se inteleaga. Ar trebuii sa se inteleaga cam 15 ani fiecare la parnaie pentru cate furaciuni au facut.
4
0
foarte corect este ca voi doi ati initiat un grup infractional ce duce tara de rapa, sunteti borfasi, excroci, hoti la drumul mare, analfabeti, mincinosi, puscariasi, va aparatii unii pe altii. Ati dovedit ce era de dovedit - LA PUSCARIE CU VOI INSOTITI DE INTREGA HAITA
6
0
Magariul pre magariul scarpina ...
5
0
Hot la hot trage. doua jigodi
6
0
Cei doi nenorociti din poza sunt groparii Romaniei! Mi-ar face deosebita placere sa-i vad sfarsind in chinuri!!!
7
0
Despre statul paralel al hotilor si infractorilor nimic, nimic?
4
2
Magar pe magar se scarpina.
11
0
Cind ii bad Imi vine sa ma pis PE ei si sa le dau foc,betivii,dictatori,Hoti ,niste puroaie,trebuie dusi in piata si spinzurati,Fara mila ,
10
0
Cand ii vad pe astia 2 imu vine sa iau pistolu si sa ii impusc mortal pe dracunea in cap si pe alde in cuc
9
0
doua lichele
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614