REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Dragnea: USL nu are în plan SUSPENDAREA lui Traian Băsescu

Dragnea: USL nu are în plan SUSPENDAREA lui Traian Băsescu

Replica API 31 ianuarie 2013 | 00:00 188

Liviu Dragnea a precizat că, în USL, nu există nici o intenţie privind suspendarea lui Traian Băsescu.

"Eu am alt punct de vedere. Cred că liniştea care există acum pe piaţa politică sau colaborarea instituţională dintre Guvern şi Preşedinţie nu face rău României. (...) USL nu are în plan nici o suspendare. Eu personal, nu îmi doresc să mai ajungem la o suspendare, nu văd de ce am ajungem la o nouă suspendare. Toată lumea este mulţumită că cele două instituţiii colaborează, cei doi oameni colaborează. Nu văd de ce trebuie să ajungem acolo. Astă-vară a fost cu totul altceva, a fost o tensiune politică şi socială dusă aproape de paroxism care a dus la referendum, dar anul acesta trebuie să fie unul stabil, un an cu linişte. În concluzie, USL nu are în plan aşa ceva, nu s-a discutat şi nu vrem să ajungem la aşa ceva", a spus social-democratul.

Dragnea a adăugat că se va ajunge la suspendare doar în cazul în care Traian Băsescu va încălca Constituţia - "ia Constituţia, o rupe, o calcă în picioare, îi dă foc şi nu mai ţine cont de nimic".

"Dar din ce am văzut în ultima perioadă, omul îşi vede de treabă la Cotroceni, îşi îndeplineşte atribuţiile, sunt doi oameni care instituţional se mai întâlnesc. (...) Nu este nevoie să fie dragoste sau iubire, sunt relaţii instituţionale care trebuie să fie duse la capăt", a precizat Dragnea.

Preşedintele de onoare al PC, Dan Voiculescu, a afirmat, duminică seară, că susţine o a treia suspendare a preşedintelui Traian Băsescu şi că nu crede într-o coabitare a acestuia cu Uniunea Social-Liberală.

sursa: rtv.net

RTV.NET: http://www.rtv.net/liviu-dragnea-usl-nu-are-in-plan-suspendarea-lui-traian-basescu_64196.html

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614