REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Dragnea va vota ÎMPOTRIVA cererii DNA care o vizează pe Rovana Plumb

Dragnea va vota ÎMPOTRIVA cererii DNA care o vizează pe Rovana Plumb

Replica API 26 septembrie 2017 | 11:16 394

Într-o reacție fără precedent, președintele Camerei Deputaților și al PSD, Liviu Dragnea, a anunțat că va vota împotriva cererii DNA de începere a urmăririi penale pe numele Rovanei Plumb.

”Eu le-am spus de mai multe ori colegilor să voteze după cum le dictează conștiința și să reziste tuturor presiunilor. Va veni dosarul la Parlament și colegii mei îl vor studia. Eu voi vota împotriva cererii dNA. Din punctul meu de vedere acest dosar este o ficțiune, un atac violent la Guvern. Sunt doi miniștri foarte importanți. Peste o săptămâna mai iau doi, peste altă săptămână încă doi și uite așa DNA face Guvernul. Eu voi vota împotrivă, să țipe toți, să țipe și ambasadele, eu am acest drept constituțional și îl voi exercita”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
le-a promis protectie cind i-a pus la furat pentru partid, acu tre sa arate ca le tine spatele la necaz dar si lui ii tremura mustata
3
0
Fratilor,puscariasul de Dragnea ,nu face altceva decit sa ne agite,o apara PE penala,PE baba Plumb,si PE femeua-barbat Servill,Alta puscarias,care amindoua,i-au trecut in proorietate,in teleorman ,luli dragnea,jumatatte din Tara,cum a fost posibil?toti trei ,merita spinzurati in fata poporului,daca nu,iesim noi poporul peste voi in parlament,si VA rezolvam,usor,daca vrei ,dragnea, sa fie liniste,in Tara,dati-va demisia,tu,Servill si baba Plumb si la puscarie ,puscariasilor,ciumelor
4
0
Mai dati-i vreo doua lacuri, trei dealuri si niste munti, altfel o sa tot kitzaie ca vrea DNA sa faca guvern ...
3
1
Si maimuta asta, mana dreapta a lui Dragnea... Nu respecta legile !? Sa plece, sa-si dea demisia.
3
0
Trebuie sa mergem peste ei in parlament si sa i scoatem de acolo si la puscarie sa li se confiste averile facute doar prin furacine
9
0
Nu le mai ajunge deloc la hotii si excrocii astia; stiu ca si altii stau la panda la ciolan; vezi gasca tonta. Nu vor renunta niciodata de buna voie. Singurul remediu este parul si apoi parnaia.
5
0
Sa iti cumperi o palnie mare ca sa inghiti mai mult.asa ca pelicanu
3
0
Pai , infractorii si-au facut cod penal , cod de procedura penala , pedepse mici , mici , mici ... Acum , au si imunitate in fata legii si a bunului simt . Dragnea , puscarias cu acte , trebuie sa-si apere lacheii !
11
1
De kakao, stim cu totii ca-si vor tine trena unul celuilalt!!!!
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218