REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Dragnea: Voi propune marţi numele viitorului ministru al Apărării. N-am discutat persoana cu Hans Klemm, nu trebuie să iau viză de la ambasadori

Dragnea: Voi propune marţi numele viitorului ministru al Apărării. N-am discutat persoana cu Hans Klemm, nu trebuie să iau viză de la ambasadori

Replica API 11 septembrie 2017 | 09:15 370

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică, la Ţebea, că marţi va avea loc o şedinţă lărgită a partidului, în cadrul căreia îi va propune premierului Mihai Tudose numele noului ministru al Apărării. El a adăugat că în acest moment nu există o "criză" în MApN.

"Marţi avem un Biroul Permanent Naţional lărgit, unde voi propune din partea PSD premierului un nume şi ulterior să fie prezentat preşedintelui României. Deci marţi se va rezvolva problema", a afirmat Dragnea, prezent la manifestările de la Ţebea.

Întrebat dacă şedinţa CSAT de joi are legătură cu actuala "criză" din MApN, Dragnea a negat: "Nu cred şi nu văd ce criză e. La armată e un mininistru interimar, are toate competenţele. Nu poate să fie nicio criză".

Şeful PSD a fost întrebat şi dacă a discutat cu ambasadorul Hans Klemm pe tema viitorului ministru, el spunând că nu are nevoie de "viza" unui diplomat pentru a face numiri, dar a existat o comunicare.

"N-am discutat despre această propunere, pentru că nu trebuie să iau viza de la niciun ambasador pentru membrii guvernului, dar i-am spus ambasadorului că marţi vom avea BPN şi va fi un ministru plin", a spus Dragnea.

Premierul Mihai Tudose a anunţat săptămâna trecută că a acceptat demisia lui Adrian Ţuţuianu din funcţia de ministru al Apărării şi că a propus ca interimatul la MApN să fie asigurat de către vicepremierul Marcel Ciolacu, urmând să aibă loc consultări în PSD şi în coaliţie pentru nominalizarea pentru postul de ministru al Apărării. Şeful Executivului a subliniat că ”sunt bani pentru salarii”, dar ”cineva” din MApN ”a avut imaginaţie”, scrie news.ro.

Preşedintele Klaus Iohannis a convocat, joi, de la ora 11.00, o şedinţă a CSAT pe tema participării Armatei la o misiune NATO cu capabilităţi navale, dar şi a strategiei naţională de prevenire a proliferării armelor de distrugere în masă, a anunţat purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Mădălina Dobrovolschi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De la inceputul anului 2017 si pana in prezent in proportie de 99%,aceasta lichea ,nu a facut altceva decat sa mareasca ,salariile tortionarilor comunisti bugetari,sa numeasaca ministri si prim ministru si sa schimbe ministri si prim ministru.Iar 1% a introdus TVA SPLIT,defalcat si a modificat codul de procedura fiscala aceste doua legi ingroapa firmele romanesti.Jos comunisti fascisti dragnea,tariceanu,isarescu,iliescu petre roman .Isarescu refuza trecerea la euro de el depinde trecerea la euro.Ce faci johannis?
2
0
uitati-va cu atentie la acest individ!Ceausescu si-a iubit tara,acest individ o distruge!
5
0
Cat tupeu ai nemernicule, penalule, mincinosule !!
6
0
nemernicule, puscariasule cine te crezi ?, jigodie ordinara, a ramas raspunderea si cursul firesc al unei tari in seama ta, dupa mintea ta bolnava. Ai rabdare vei ajunge, mai repede decat se pare, acolo unde iti este locul, la racoare, pe durata melimitata, o iei si pe bombonica , si intreaga haita de hoti, cu tine, sa va continuati lucrurile bune pentru tara.
5
0
Dragnea- un oltenas hot, mincinos si imputit.
6
0
Liviule ia-ti viza definitiva la puscarie,satana,ciuma Rosie mizerabila,ce rizi de popor,ii omori incet incet,dute chiar si Fara viza la puscarie,oricum ambasadorul American se Pisa PE tine ,satana ce esti,de tine e vorba ,dragnea liviu,dictatorul tarii,
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614