REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Dragnea: ZERO şanse ca Executivul să rămână în actuala componenţă

Dragnea: ZERO şanse ca Executivul să rămână în actuala componenţă

Replica API 19 octombrie 2018 | 00:29 428

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri că va stabili împreună cu premierul Viorica Dăncilă data Comitetului Executiv Naţional al partidului, precizând că şansele ca actuala componenţă a Executivului să rămână neschimbată sunt zero, notează Agerpres.

Liviu Dragnea a fost întrebat de jurnalişti, la Parlament, dacă este finalizată evaluarea membrilor Guvernului şi când va avea loc CExN.

"Când se întoarce doamna prim-ministru din aceste vizite oficiale, împreună cu dumneaei stabilim data Comitetului Executiv", a răspuns Dragnea.

Întrebat dacă există posibilitatea ca niciun ministru din Cabinetul Dăncilă să nu fie remaniat, el a răspuns: "Zero".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acum, cu legile justitiei facute de nicolicea, ciordache si menestrelul justitiei si-al lui dracnea, tontonel toader, face ca DNA sa ramana ca o coaja de nuca, miezul l-au papat HOTII. Cu legile astea cine mai lupta impotriva coruptiei! P-ulea se mai atinge acum de HOTI. Ne jefuiesc si ne rad in nas, ptr. ca, chiar suntem prostii prostilor cand stam asa nepasatori ca la o piesa de teatru. Proasta.
0
0
F-utute-n g-ura de ministru p-ului, cum spui ma ca nu tu ai redactat si ai elaborat toate aceste legi blestemate ale justistitiei! Spui tu, ca parlamentul le-a elaborat? Nicolicea, codrin stefanescu, radulescu mitraliera sau sobolanul ciordache, ca tu habar nu ai! Siktir potaie nenorocita! Slugarelul lui dracnea. Tu esti mefisto al legilor care-I scapa pe HOTI de LEGE si de puscarie. JAVRA ORDINARA!
2
0
zero sanse ca tu, nenorocitule ordinar, sa scapi de puscarie. In puscarie iti vor putrezi oasele, dar, nu te intrista, vei fi insotit de intreaga haita de hoti, de unguri si de independenti care-si apara interesele personale nu a celor pe care ar trebui sa ii reprezinte
1
0
va sfarsi mazilit de gasca de imbecili pe care-i roteste.idiotii care voteaza psd sunt tot mai putini.
2
0
Nu-ti ajunge cata muie ai inghitit cu ma-ta de mana? Mai vrei?
0
0
Acum, cu legile justitiei facute de nicolicea, ciordache si menestrelul justitiei si-al lui dracnea, tontonel toader, face ca DNA sa ramana ca o coaja de nuca, miezul l-au papat HOTII. Cu legile astea cine mai lupta impotriva coruptiei! P-ulea se mai atinge acum de HOTI. Ne jefuiesc si ne rad in nas, ptr. ca chiar suntem prostii protilor cand stam asa nepasatori ca la o piese de teatru. Proasta.
4
1
Mai pedofilule,numai vorbesti de ,,famile,,?Mai condamnatule,Mai puscarie,Mai ciuma mafioata,Mai vierma imputit,esti UN nenorocit,omori poporul ,incetul cu incetul,o da ramii numai tu si obezul ala urit si gay,de fecioru,,-tau,care din salariu,a devenit cel Mai bogat ,,cocalar,,dar o sa sfirsiti sa putreziti in puscarie,panaramelor,VA face careva,,felul,,poate numai ASA scapa poporul de voi,
4
1
puscaria te va paste DRAGNEA , si toti ..inclusiv primari , viceprimari, si toti care fura din banii nostri ... curind !
6
1
ma ta vine la noi si ne suge pula in fiecare zi la fiecare . din ce castiga te intretine pe tine saracie
5
2
Cand se intoarce ma-ta de pe centura va asteptam si pe tine si pe ea sa va dam o muie!
5
1
s-o vedem pe ma-ta si sa ne cacam pe botul ei in stare de putrefactie !
3
5
Dar tu nu iti dai demisia?Esti lafel de vinovat pentru ce se intimpla in tara.
5
2
Tara te vrea mort!!!!! Abia astept sa te vad ''impachetat'' in lemn de brad, cazatura dracului!
13
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614