REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.8° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Dragomir: Credem în puterea constănţenilor de a înţelege că 12 ani de PSD este prea mult la conducerea CJC

Dragomir: Credem în puterea constănţenilor de a înţelege că 12 ani de PSD este prea mult la conducerea CJC

Replica API 17 mai 2016 | 23:25 472

Filiala Constanţa a Partidului Naţional Liberal a continuat, în perioada 12 – 15 mai a.c., seria lansărilor electorale ale candidaţilor liberali la primăriile din judeţ. Evenimentele electorale au demarat joi, 12 mai, cu lansarea candidaturii liberalei Legean Figan pentru Primăria comunei Dumbrăveni şi cu cea pentru Primăria comunei Independenţa, unde propunerea PNL este profesorul Marius Ştefan. Vineri, 13 mai, au avut loc lansarea candidatului PNL la Primăria Adamclisi, Cicilia Dorina Şerbănescu, şi cea a părintelui Cornel Cocoş pentru Primăria Cobadin.

Sâmbătă, 14 mai, a avut loc lansarea candidatului PNL la Primăria Gârliciu, în persoana liberalului Iulian Şerban, urmată de cea a liberalului Săndel Coroiu pentru Primăria Ciobanu. În aceeași zi și-a lansat candidatura și Ionel Dia, candidatul PNL pentru Primăria Hârșova.

Seria lansărilor candidaților liberali s-a încheiat, duminică, cu manifestările din Techirghiol, Topraisar, Ghindărești, Cerchezu și Negru Vodă. Pentru Primăria Techirghiol, PNL Constanța îl sprijină pe actualul viceprimar Iulian Soceanu, pentru Primăria Topraisar pe Gabriel Gheorghe, pentru Primăria Ghindărești pe Vasile Simion, pentru Primăria Cerchezu pe Valeriu Iacoboaiea, iar pentru Primăria Negru Vodă pe Petre Urziceanu.

Prezent la evenimentele electorale, președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, candidat pentru președinția Consiliului Județean Constanța, a declarat că are încredere totală în candidații liberali, care au demonstrat că au capacitatea și abilitățile necesare pentru a crește nivelul de trai în comunitățile lor. „Partidul Național Liberal Constanța propune la aceste alegeri locale candidați serioși și onești, care cunosc bine problemele localităților unde candidează și au soluții reale pentru rezolvarea lor. Suntem încrezători în forțele noastre de a câștiga și credem în puterea constănțenilor de a înțelege că 12 ani de PSD este prea mult la Consiliul Județean Constanța. PNL propune o nouă viziune pentru dezvoltarea județului Constanța, bazată pe creștere economică și redistribuirea echitabilă a resurselor, astfel încât nivelul de trai al constănțenilor să crească considerabil. Sunt convins că veți vota bine pe 5 iunie”, a a afirmat Gheorghe Dragomir.

La evenimentele de lansare a candidaților PNL au mai participat senatorul Puiu Hașotti, deputații Mihai Lupu și Mihai Tararache, secretarul general al PNL Constanța, Septimiu Bourceanu, vicepreședinții PNL Constanța Sorin Ciutureanu și Gabriel Monea, Dănuț Antonoaiea-Zepa și Constantin Chirilă – membri ai BPJ al PNL Constanța, și candidații la Consiliul Județean Contanța: Geanina Topolov, Radu Bogdan Matei, Eugen Silaghi, Gheorghe Lămureanu, Ovidiu Cupșa, Baiazid Memiș, Nicolae Ciucă, Marian Crușoveanu, Stelian Gima, Bogdan Bola, Cristian Zahariuc și George-Sergiu Niculescu, Bogdan Barață, candidat la Consiliul Local Municipal Constanța și numeroși membri ai TNL Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218