REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Dragomir, despre audierea lui Coldea: 'Un blat'

Dragomir, despre audierea lui Coldea: 'Un blat'

Replica API 11 aprilie 2018 | 01:07 437

Fostul ofiţer Daniel Dragomir susţine că unul dintre adjuncţii lui Eduard Hellvig, Adrian Ciocârlan, are legături cu DNA Ploieşti, menţionând că sunt cauze la respectiva unitate de parchet în care martorii protejaţi purtau numele Adrian Ciocârlan, Dragomir precizând că aceasta este o practică.

Generalul Ciocârlan a fost implicat în dosare penale. Prezenţa lui, mai ales în zona DNA Ploieşti, este evidentă. Sunt dosare penale la DNA Ploieşti în care martori cu identitate protejată au numele Adrian Ciocârlan. E o practică. Se dădeau nume de ofiţeri SRI pentru a fi recunoscuţi. Sunt dosare lucrate de către Portocală şi de către Onea", a declarat Daniel Dragomir la B1TV, conform stiripesurse.ro.

”Toți cei care au fost implicați în dosarele penale și în echipele mixte cu DNA au avut, într-un fel sau altul, pe linie ierarhică, legături cu fosta conducere care a coordonat aceste lucruri”, a adăugat Dragomir.

Cât despre audierea lui Florian Coldea în cadrul Comisiei SRI, fostul colonel susţine că nu a fost altceva decât un blat.

”Mă bucur că Liviu Dragnea a reluat o temă care a fost larg dezbătută în presă, și anume că acea audiere a fost, practic, un blat. Adică, Coldea nu a fost deranjat absolut deloc, iar acest lucru este impadonabil. În al doilea rând, problema foarte mare este cum i s-a permis de către Parlamentul României generalului Coldea să dea acea declarație în care să amenințe, să spună, să vorbească, ceea ce nu s-a întâmplat cu niciun alt om audiat la comisia SRI. Toată lumea care a fost prezentă la comisie a dat declarații în afara sălii, nu în interior. Asta apropo și de frazările lui Coldea care spune «comisia noastră, ne întoarcem la comisia noastră, serviciul nostru». Acum, într-adevăr, fiind membru de frunte al statului paralel, și domnul Coldea trăiește într-o realitate paralelă”, a declarat Dragomir.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614