REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Dragomir, despre plecarea lui Pîslaru la PSD: „Unul dintre cei doi primari care nu au performat în PNL”

Dragomir, despre plecarea lui Pîslaru la PSD: „Unul dintre cei doi primari care nu au performat în PNL”

Replica API 17 octombrie 2014 | 01:37 176

„Ordonanţa lui Dragnea” loveşte din nou

„Ordonanţa lui Dragnea” loveşte din nou

Lili Pîslaru

Lili Pîslaru, primarul comunei constănţene Pecineaga, a „schimbat macazul” şi a părăsit PNL pentru PSD. Şeful administraţiei publice locale din Pecineaga şi-a motivat decizia printr-o „voinţă personală”, însă liderul formaţiunii locale a PNL, Gheorghe Dragomir, nu îi acordă un viitor luminos. Acesta susţine că şi-a abandonat echipa la scurt timp după preluarea mandatului de primar şi i se alătură colegului de la Cogealac, care, de asemenea, nu a performat.

„Am pierdut pe unul dintre cei doi primari care n-au performat în PNL. Ştiam de mult că voia să plece, nici echipa nu-l mai dorea, pentru că, într-adevăr, nu mai făcea parte din echipa PNL de acolo. Vorbim de o echipă care s-a consolidat, care are o majoritate în consiliu şi care va da următorul primar. Oricum, Lili Pîslaru nu mai câştiga primăria încă o dată la Pecineaga. Consilierii de acolo sunt cei care l-au făcut primar, ei sunt cei care vor da următorul primar. Am şi vorbit cu ei şi vor stabili următorul primar şi să fiţi siguri că vom câştiga. Echipa e foarte bună la Pecineaga, îmi pare rău de primar, care, în momentul în care s-a urcat pe fotoliul de primar, a uitat de echipă şi de ce are de făcut. Asta este, în viaţă nici unul nu este perfect, sigur. Din păcate, alături de cel de la Cogealac (Gheorghe Alexa – n.r.), oameni care n-au putut să performeze în primărie, au găsit în plecarea din partid un refugiu de a nu da socoteală, crezând că aşa se rezolvă problemele. Electoratul îi va sancţiona. Îi ştiam pe cei doi şi n-am spus-o, am sperat că măcar, ca un gest de onoare faţă de echipa din care fac parte, vor rămâne măcar să îşi ducă crucea până la capăt, dar ştiam că cei doi vor pleca”, a precizat Dragomir, pentru „Replica”. De partea cealaltă, primarul de la Pecineaga susţine că decizia a fost motivată de proiectele pe care le are în interesul comunităţii.

„Problemele se pun în felul următor: motivele sunt personale şi a primat interesul comunităţii. Nu are de unde să ştie domnul Dragomir cum se prezintă exact problema. Este vorba de proiecte, pentru comunitate. Şi pot să performez în altă parte”, a spus Pîslaru, pentru „Replica”.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367