REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Dragomir, despre SCANDALUL din PNL, înainte de parlamentare: "Voturile USL nu vor scădea prin venirea lui Gigi Becali"

Dragomir, despre SCANDALUL din PNL, înainte de parlamentare: "Voturile USL nu vor scădea prin venirea lui Gigi Becali"

Replica API 20 octombrie 2012 | 00:00 145

Crin Antonescu, preşedintele PNL, a decis vineri să defileze la alegerile parlamentare din 9 decembrie a.c. braţ la braţ cu Gigi Becali. Astfel, la propunerea lui Antonescu, conducerea PNL i-a decapitat pe liderii filialelor liberale din Sectorul 1, Mehedinţi şi Dâmboviţa, fără drept de apel, întrucât aceştia s-au opus acceptării lui Becali pe lista de candidaţi.

Deputatul PNL Ludovic Orban s-a declarat, vineri, solidar cu colegii săi de la PNL Sector 1 demişi de conducerea partidului şi a apreciat că luarea acestei decizii reprezintă "un mare deserviciu" adus PNL înainte de debutul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare.

Liberalul Ludovic Orban a mai precizat şi faptul că liderul PNL Crin Antonescu va candida pentru un nou mandat de senator în colegiul în care el locuieşte, deputatul arătând că votul este secret şi că nu poate spune acum cum va vota, dar garantează că va spune cum a votat după ce va vota. "Vă spun că votul este secret şi că nu pot să vă spun acum cum voi vota, dar vă garantez că voi spune cum am votat după ce voi vota", a menţionat liberalul. Deşi este nemulţumit de decizia lui Antonescu, liderul PNL Constanţa spune că Ludovic Orban va vota tot USL-ul.

Dragomir: Cred că domnul Orban va candida şi va alege şi USL

"Nu o să încerc să descifrez sau să traduc ce a spus domnul Ludovic Orban, dar vă spun că domnul Ludovic Orban se va vota pe dumnealui în colegiul în care va candida. Nu cred că va vota împotriva USL. Fiecare votează USL-ul acolo unde candidează. Vom vota în colegiul în care vom fi aleşi. Chiar dacă locuiesc în Constanţa eu voi vota la Năvodari, într-o secţie de votare din Colegiul 1. Cred că domnul Orban va candida şi va alege şi USL. Declaraţiile de vineri probabil au fost pe fondul unei supărări", a declarat, pentru "Replica", Gheorghe Dragomir, preşedintele PNL Constanţa, şi candidatul Colegiului Uninominal 1 Camera Deputaţilor.

Dragomir: Unii liberali sunt mai pretenţioşi şi ţin mai mult la eticheta PNL

Facem precizarea că tot în şedinţa de vineri, Gigi Becali a devenit liberal cu acte în regulă, fiind desemnat candidat al partidului în sectorul 6. Cu această ocazie, Becali i-a atacat dur pe liberalii Andrei Chiliman şi Călin Popescu Tăriceanu, spre mulţumirea şefului său care l-a primit cu braţele deschise în PNL. Despre noul său coleg de partid, constănţeanul Gheorghe Dragomir spune că prezenţa sa în USL este benefică. "Voturile USL nu scad cu venirea lui Gigi Becali în PNL. Unii liberali au fost dezamăgiţi, alţii nu. Chiar dacă unii liberali sunt supăraţi, asta nu înseamnă că nu vor vota USL. Supărarea poate fi justificată prin faptul că unii liberali sunt mai pretenţioşi şi ţin mai mult la eticheta PNL, iar unii cred că prin venirea lui Gigi Becali nu este un câştig. Una peste alta, voturile USL nu vor scădea prin venirea lui Gigi Becali", a spus Dragomir.

Alexandra VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367