REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Dragomir, în mijlocul alegătorilor din colegiul său

Dragomir, în mijlocul alegătorilor din colegiul său

Replica API 26 noiembrie 2012 | 00:00 212

Candidatul USL pe Colegiul 1 Camera Deputaţilor, deputatul Gheorghe Dragomir, preşedinte al Filialei Constanţa a Partidului Naţional Liberal, şi candidatul USL pe Colegiul 1 Senat, senatorul Puiu Haşotti, ministru al Culturii, au continuat, la sfârşitul săptămânii trecute, seria întâlnirilor cu alegătorii din judeţ.

Astfel, sâmbătă, 24 noiembrie a.c., cei doi parlamentari liberali s-au deplasat în comuna Corbu, iar duminică, 25 noiembrie a.c., au fost prezenţi în rândul locuitorilor comunelor Istria, Mihai Viteazu şi Săcele.

În prezenţa a sute de locuitori, a primarilor Marian Gălbinaşu, Ioan Herdean, Gheorghe Grameni şi Ion Roman, dar şi a consilierilor locali din comunele Corbu, Istria, Mihai Viteazu şi Săcele, cei doi candidaţi ai Uniunii Social Liberale pe Colegiul 1 Camera Deputaţilor şi Colegiul 1 Senat şi-au lansat candidaturile pentru un nou mandat de deputat, respectiv senator.

La evenimentele de lansare desfăşurate în comunele Istria şi Mihai Viteazu, a participat şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Cristinel Dragomir, care le-a reamintit cetăţenilor că "nu mai există nici o soluţie în această ţară decât Uniunea Social Liberală". "Am venit aici pentru a-i susţine pe colegii din USL şi pentru a arăta că, indiferent de ce spune unul sau altul, suntem o echipă. Interesele României sunt aceleaşi şi suntem obligaţi acum să facem tot ceea ce ne stă în putinţă ca domnul Gheorghe Dragomir şi domnul Puiu Haşotti să ne reprezinte şi pe viitor în Parlament", a declarat vicepreşedintele CJC.

Prezent în rândul cetăţenilor, senatorul Puiu Haşotti a afirmat că, împreună cu deputatul Gheorghe Dragomir, a fost alături de cetăţenii acestor localităţi şi a sprijinit autorităţile locale în desfăşurarea a numeroase proiecte importante pentru comunitate. "La fel ca până acum, şi în continuare vom fi alături de domnul primar, de domnii consilieri şi vă vom face viaţa un pic mai bună. Vă promitem că nu vă vom tăia pensiile, dimpotrivă, vi le dăm înapoi. Vă promitem că nu vă vom tăia salariile, dimpotrivă, vi le vom da înapoi. Vă promitem că va fi un pic mai bine pentru dumneavoastră. Vom mări subvenţia în agricultură, vom mări ajutorul social. În concluzie, fiţi alături de primarul vostru, fiţi alături de USL, pentru că va fi mai bine pentru voi!", a subliniat candidatul USL pe Colegiul 1 Senat,senatorul Puiu Haşotti.

De asemenea, deputatul Gheorghe Dragomir a declarat că "formarea Uniunii Social Liberale a avut drept scop susţinerea proiectelor oraşelor şi comunelor din România şi a tuturor locuitorilor care merită să trăiască mai bine. Pentru că fiecare dintre voi are dreptul de a trăi mai bine. De aceea, pentru a avea o Românie mai puternică trebuie să avem un Parlament puternic, un Parlament în care să se regăsească peste 60% deputaţi şi senatori USL, pentru a putea face tot ceea ce are România nevoie: legi mai bune, o Constituţie dreaptă, corectă, actualizată pentru vremurile acestea".

În opinia candidatului USL pentru Colegiul 1 Camera Deputaţilor, "toate acestea trebuie să vină în sprijinul oamenilor, care şi-au pus speranţa în cei pe care i-a trimis în Consiliul Local, în Primărie sau în Parlament. Deja am început, odată cu venirea USL la guvernare, să reparăm tot ceea ce a stricat PDL, cei care, timp de trei ani jumătate, nu au făcut altceva decât să aducă rău şi tristeţe acestei ţări şi dumneavoastră".

Cei doi candidaţi USL la alegerile parlamentare din 09 decembrie au fost însoţiţi la evenimentele de lansare a candidaturilor de numeroşi reprezentanţi ai Filialei Constanţa a Partidului Naţional Liberal, printre aceştia amintindu-i pe consilierii judeţeni Baiazid Memiş, Marian Cruşoveanu şi Sorin Moceanu, dar şi pe consilierul local Radu Matei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102