REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Dragomir, mesaj către liberali, după ce a fost atacat de Băisan şi Cupşa

Dragomir, mesaj către liberali, după ce a fost atacat de Băisan şi Cupşa

Replica API 26 ianuarie 2017 | 23:45 497

„Unitate şi stabilitate”

„Unitate şi stabilitate”

Gheorghe Dragomir

Preşedintele PNL Constanţa, Gheorghe Dragomir, transmite „un mesaj de unitate, stabilitate şi responsabilitate tuturor membrilor şi simpatizanţilor PNL”. Mai exact, răspunde, prin intermediul unui comunicat de presă, acuzaţiilor lansate în spaţiul public de liberalii Cristy Băisan şi Ovidiu Cupşa. „Îi asigur pe toţi membrii, simpatizanţii şi votanţii Partidului Naţional Liberal că Filiala PNL Constanţa este una deplin stabilă şi unită. Toţi cei care constituie conducerea judeţeană a PNL şi structurile de partid interne la nivelul judeţului Constanţa formează o singură echipă. Mă gândesc aici la cei trei parlamentari ai PNL Constanţa, la consilierii judeţeni - cu excepţia unuia care în prezent reprezintă o mică <> de culoare (Cristy Băisan – n.r.) - şi primarii liberali, la care se adaugă toţi ceilalţi colegi de bună credinţă, care s-au evidenţiat de-a lungul timpului prin efortul depus în toate alegerile şi evenimentele politice”, declară preşedintele PNL Constanţa. Gheorghe Dragomir afirmă, conform comunicatului de presă, că, în ciuda speculaţiilor şi vorbelor aruncate în spaţiul public de unele persoane, „nimeni nu respinge candidatura cuiva sau competiţia în PNL Constanţa, ba din contră acestea sunt încurajate”. „Reamintesc că reforma în Partidul Naţional Liberal a început de ceva vreme, continuă şi este încurajată de mine şi echipa liberală constănţeană. Acest lucru s-a văzut la alegerile locale şi parlamentare, atunci când au venit alături de echipa liberală oameni noi, de valoare, cu sau fără experienţă politică. Aceştia au format un mix care, la alegerile locale, a adus un succes important Filialei PNL Constanţa. Mai mult, uşile partidului au fost şi rămân deschise oricărei persoane care doreşte să se alăture Partidului Naţional Liberal. În acest moment, există o preocupare maximă pentru consolidarea Partidului Naţional Liberal şi reformarea clasei politice actuale, în special în rândurile PNL, prin cooptarea de oameni de valoare în conducerea partidului atât la nivel neţional, cât şi judeţean”, mai transmite Dragomir.ă>

Potrivit declarațiilor președintelui PNL Constanța, scorul înregistrat la alegerile parlamentare din decembrie 2016 a reprezentat un eșec al Partidului Național Liberal la nivel național. „Așa cum am mai spus în nenumărate rânduri, echipa PNL Constanța și-a făcut datoria implicându-se exemplar în campania electorală pentru alegerile parlamentare. Din păcate, votul politic își pune amprenta mult mai evident în alegerile parlamentare, europarlamentare, prezidențiale, drept pentru care nu am putut influența foarte mult evoluția scorului la fel ca la alegerile locale. Contrar celor spuse de unii dintre membrii PNL Constanța, filiala a obținut la alegerile locale cel mai bun scor înregistrat în scrutinele electorale de după 1989 și nu înțeleg atitudinea unora, autori ai unor eșecuri anterioare”, consideră liderul liberal.

Acesta amintește faptul că amânarea unei întâlniri oficiale cu membrii PNL Constanța a fost cauzată de o întârziere în fixarea, la nivel național, a unui calendar pentru alegerile interne, programul urmând să fie finalizat la sfârșitul acestei săptămâni.

Pe de altă parte, Gheorghe Dragomir susține că nu va intra în polemică cu niciunul dintre cei care au ales să-și facă în public campanie pentru alegerile interne, de multe ori uzitând de proceduri neelegante față de ceilalți colegi. „Pe toți aceștia îi invit la decență și îi rog să aibă grijă la declarații, pentru că de multe ori se află la limita statutului PNL, lucru deloc sănătos pentru o viitoare competiție. De asemenea, îi invit să dea curs dezbaterilor interne și să încerce să limiteze ieșirile în spațiul public, acolo unde ar trebui să își promoveze proiectele cu care vin în beneficiul cetățenilor. Oamenii așteaptă de la noi, liberalii, proiecte, idei, soluții concrete pentru o viață mai bună. Românii nu își mai doresc circ, războaie inutile sau certuri fără limite, indiferent dacă ele sunt între proprii colegi sau cu adversarii politici. Am speranța că PNL Constanța își va alege cei mai buni oameni care să o reprezinte în viitori ani și la următoarele confruntări electorale”, conchide președintele PNL Constanța, Gheorghe Dragomir.

Vezi şi:

http://www.replicaonline.ro/sorin-ovidiu-cupsa-conducerea-interimara-a-pnl-a-reusit-in-ultimii-doi-ani-sa-epureze-partidul-305712/

http://www.replicaonline.ro/pnl-constanta-razboi-deschis-cu-acuzatii-grave-305679/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acest Gheorghe este cel mai slab lider PNL din tara.
2
0
ori nu vrei sa spui ori va face-ti amandoi la gaoz, pai boroianu te face pe la spate si tu chiar nu simpti, ai gaozu varza daca taci fraiere !
1
0
Cand capacitatea dumitale de a asigura unitatea filialei este pusa in discutie, nu mai poti veni cu 'asigurari'. Cand vrei sa transmiti un mesaj general de unitate, nu te legi de amanunte decat daca ele sunt importante si demne de atentie. De ce ne-ar interesa pe noi ca dumneata ai o pietricica in pantof?
4
1
Oare Dragomir stie ca este membru PNL? Felix Stroe zice ca nu.
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218