REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Dragomir: "Nominalizarea lui Victor Ponta în funcţia de premier, consecinţa unei noi realităţi politice"

Dragomir: "Nominalizarea lui Victor Ponta în funcţia de premier, consecinţa unei noi realităţi politice"

Replica API 29 aprilie 2012 | 00:00 205

Preşedintele Filialei Constanţa a Partidului Naţional Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, consideră că nominalizarea lui Victor Ponta pentru funcţia de premier este un gest firesc, normal, care vine ca o consecinţă a unei noi realităţi politice pe care votul Parlamentului a consfinţit-o vineri. " Acum există o nouă majoritate şi o nouă putere, iar cu această ocazie am revenit în parametrii constituţionali şi la respectarea Constituţiei. Suntem conştienţi de responsabilitatea acestui moment, de dificultăţile socio-economice cu care se confruntă România şi, tocmai de aceea, trebuie să parcurgem rapid procedurile parlamentare şi să instalăm cât mai repede noul Guvern", declară liderul PNL Constanţa.

Potrivit declaraţiilor parlamentarului liberal, printre obiectivele imediate pe care le va avea în vedere noul Cabinet Ponta se numără restabilirea normalităţii în raporturile instituţionale, identificarea unui set de măsuri economice necesare, după o analiză realistă a situaţiei actuale. "Deşi USL a venit cu propuneri concrete încă de acum un an şi jumătate, din păcate, România a pierdut timp preţios în timpul guvernărilor Boc-Ungureanu. Uniunea Social Liberală este pregătită să guverneze România. USL are soluţii concrete pentru ieşirea din criza economică şi socială, iar programele politice pe diferite domenii vor fi puse în aplicare de persoane competente, pregătite să-şi asume actul guvernării", mai spune preşedintele PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir.

În ceea ce priveşte nominalizarea lui Victor Ponta în funcţia de premier de către Traian Băsescu, liderul PNL Constanţa susţine că şeful statului a fost forţat să accepte varianta propusă de USL pentru a-şi conserva poziţia. "Desemnarea lui Victor Ponta a fost făcută din raţiuni politice, nu pentru a sprijini PDL, ci propria persoană pentru a rămâne la Cotroceni. Oamenii care au ieşit în februarie în stradă au obţinut, la sfârşitul acestei săptămâni, o victorie, au arătat că o amplă mişcare socială poate schimba atitudinea politică", a conchis deputatul Gheorghe Dragomir.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102