REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Dragomir: Palaz e un om atât de mărunt, că nu merită să îl bag în seamă

Dragomir: Palaz e un om atât de mărunt, că nu merită să îl bag în seamă

Replica API 27 octombrie 2015 | 00:10 415

S-a terminat! A început războiul

S-a terminat! A început războiul

Într-un interviu acordat cotidianului „Replica”, liderul PMP Claudiu Palaz întărea varianta conform căreia PNL ar urma să mizeze pe candidatura contraamiralului Vergil Chiţac la Primăria Constanţa. Ba mai mult, Claudiu Palaz acuza că Vergil Chiţac este „marioneta” omului de afaceri Gabriel Comănescu, mai exact că patronul Grup Servicii Petroliere este cel care îl impune pe contraamiral drept candidat al PNL. Palaz mai susţinea că liberalii constănţeni vor fi convinşi, treptat-treptat, chiar de către liderii partidului, să îl accepte pe Vergil Chiţac drept candidat, în detrimentul altora, ca de exemplu Robert Boroianu, cel care era văzut până acum ca un „favorit” al preşedintelui PNL Constanţa, Gheorghe Dragomir.

După acest episod, a urmat o conferinţă de presă a liberalilor, în cadrul căreia senatorul PNL Puiu Haşotti nu s-a sfiit să transmită câteva ameninţări la adresa lui Claudiu Palaz. Referitor la potenţialul candidat al PNL la Primăria Constanţa, Gheorghe Dragomir a declarat, pentru „Replica” de Contanţa, că nu poate spune sigur dacă va fi Vergil Chiţac, dar a reiterat că este posibil acest lucru: „Aţi văzut că şi dândul (Chiţac – n.r.) declara că ar accepta dacă şi sondajele îl indică drept cel mai potrivit. Va fi un sondaj care va determina candidatul”.

Întrebat ce părere are despre declaraţiile liderului PMP, în legătură cu Chiţac, Dragomir a reacţionat: „Palaz e un om atât de mărunt, că nu merită să îl bag în seamă... Omul ăsta e într-un partid prăbuşit, eşuat, care a obţinut la alegeri un scor format dintr-o singură cifră şi nu cred că va obţine mai mult nici la viitoarele alegeri”. În ceea ce priveşte „datoria morală” de la alegerile prezidenţiale, când PMP Constanţa a sprijinit candidatul PNL în turul doi, Dragomir s-a amuzat copios: „Palaz şi-a arătat disponibilitatea, el ne-a spus că va sprijini candidatul nostru... Pentru fapta lui nobilă, ţara îi va fi recunoscătoare. Până la urmă, a fost vorba de alegerea preşedintelui ţării”.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614