REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
27.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Dragomir: „Personal, consider că nu este benefic să mergem cu UNPR în alegeri“

Dragomir: „Personal, consider că nu este benefic să mergem cu UNPR în alegeri“

Replica API 5 februarie 2016 | 23:58 274

Cristinel Dragomir

Cristinel Dragomir nu vrea Să meargă pe liste comune la alegerile locale! Liderii PSD şi UNPR, Liviu Dragnea şi Gabriel Oprea, au decis să meargă pe aceeaşi linie, dar la parlamentare, în acest sens fiind semnat şi un protocol de colaborare. Pentru locale, cele două partide semnatare au convenit să lase la dispoziţia organizaţiilor locale modalităţile concrete în care se stabilesc colaborări sau cooperări punctuale, inclusiv candidaturi pe liste comune pentru obţinerea unui număr cât mai mare de voturi, precum şi pentru constituirea de majorităţi locale şi/ sau judeţene. La nivelul judeţului Constanţa nu se doreşte un protocol cu UNPR, a anunţat Cristinel Dragomir.

După şedinţa de Consiliu Judeţean, Cristinel Dragomir a declarat că: „Nu s-a hotărât nimic la Constanţa. Ne conformăm, dacă se hotăreşte că trebuie să facem. Din câte ştiu eu, se lasă cale liberă fiecărei organizaţii. La nivelul Organizaţiei Constanţa nu s-a hotărât nimic. E şedinţă de partid. Azi, (n.red. joi, 4 februarie) o să vorbim. Cred că nu se va face un protocol cu UNPR. Personal, consider că nu este benefic să mergem împreună cu UNPR, chiar dacă e partenerul nostru. Ne-ar fi de ajutor dacă ar avea şi ei consilieri judeţeni. Nu avem nici un interes să mergem pe liste comune la nivel judeţean şi voi susţine acest lucru în Biroul Permanent PSD”, a declarat, ieri după amiază, secretarul executiv al PSD Constanţa, Cristinel Dragomir.

Întrebat ce părere are despre candidatul PNL la primăria Constanţa, Vergil Chiţac, Dragomir a afirmat: „Pe mine, personal, nu mă interesează cine sunt contracandidaţii. Nu ne surprinde că PNL are candidaţi. N-am crezut nici o secundă că Boroianu va fi candidatul PNL. Eram sigur că va fi Chiţac candidatul. Poate să fie oricine candidatul PNL, noi îl vom susţine pe al nostru, pe Decebal Făgădău”, a precizat Dragomir.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369