REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Dragomir: Profesorul Dumitraşcu merită să fie cetăţean de onoare, politicianul- nu

Dragomir: Profesorul Dumitraşcu merită să fie cetăţean de onoare, politicianul- nu

Replica API 1 aprilie 2016 | 00:00 191

Până la urmă, cu 2 voturi contra din partea lor, tot PSD e de vină

Până la urmă, cu 2 voturi contra din partea lor, tot PSD e de vină

Gheorghe Dragomir

Preşedintele PNL Constanţa, Gheorghe Dragomir, a comentat ieri, într-o conferinţă de presă, votul dat miercuri în şedinţa Consiliului Local la proiectul privind acordarea titlului de cetăţean de onoare profesorului Gheorghe Dumitraşcu.

„Hotărârile din Consiliul Local Constanţa au fost luate întotdeauna doar cu voinţa PSD, au făcut ce-au vrut, când au vrut. Şi acum vin să spună că i-a încurcat 4 voturi de la PNL? Cine a oprit PSD, care a iniţiat proiectul, să-şi asigure majoritatea ca să nu se facă de râs? Şi cine a votat de la PSD împotriva acordării titlului de cetăţean de onoare? Este un subiect fals, a fost un vot pur politic. Nu au existat consultări înainte pe acest subiect.

Tot respectul pentru profesorul Dumitraşcu, dar este şi politician. Nu putem ignora toate atacurile lui la adresa PNL, NATO şi a regelui, mai ales din perioada cât a fost deputat. Din acest punct de vedere, decizia PNL a fost corectă. Profesorul Dumitraşcu merita să fie cetăţean de onoare, politicianul- nu”, a spus Dragomir.

Reamintim că aleşii locali constănţeni nu l-au făcut cetăţean de onoare pe profesorul Gheorghe Dumitraşcu, fost deputat PDSR, pentru că PSD nu a putut oferi majoritatea necesară aprobării proiectului de hotărâre. Astfel, o parte au lipsit (unul fiind internat, iar altul nemotivat) şi doi au votat chiar împotrivă, alături de cei patru consilieri PNL. Asta dacă e să dăm crezarea consilierului PNŢCD Tudorel Chesoi, care a ţinut să întărească ieri ideea că el, de fapt, a votat pentru şi nu împotrivă, precum colegii din opoziţie.

Cristian ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102