REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Dragomir: Scupra va pierde alegerile la Ovidiu; la Mangalia aş vrea să candideze Iorguş

Dragomir: Scupra va pierde alegerile la Ovidiu; la Mangalia aş vrea să candideze Iorguş

Replica API 21 ianuarie 2016 | 00:18 416

PSD începe să-şi facă socotelile pentru locale

PSD începe să-şi facă socotelile pentru locale

Zanfir Iorguş, Cristinel Dragomir

Social-democraţii se vor reuni în şedinţă pentru a discuta situaţia organizaţiei PSD Ovidiu, precum şi a candidaţilor din mai multe localităţi. În momentul de faţă, la Ovidiu preşedinte interimar este Leonard Ciocovianu, însă se poartă negocieri cu mai multe persoane din afara partidului, în jurul cărora să se formeze o nouă echipă după plecarea primarului George Scupra la PNL, respectiv pentru desemnarea unui candidat la primărie.

George Scupra

„Se va face şi un sondaj”, a afirmat secretarul executiv al PSD Constanţa, Cristinel Dragomir. Conform acestuia, au existat discuţii cu George Albină (de la PNL), cu Adam Ninulescu (de la fostul PPDD), dar şi cu fostul social-democrat Ion Ioniţă. “Am vorbit şi cu Dumitru Bocai (PNL), dar nu îşi doreşte să candideze”, a spus Dragomir, contrazicând astfel o declaraţie anterioară a lui Bocai, care susţinea că va candida. În privinţa lui Scupra, Dragomir a comentat, ironic, că el l-a sfătuit “ca pe un frate” şi l-a ajutat, dovadă şi rezultatul: a ajuns primar.

„Mai departe, nu mai comentez... Dar, vă spun: Scupra va pierde alegerile la Ovidiu pentru că nu va mai candida la PSD”. În privinţa PSD Mangalia, Cristinel Dragomir a declarat, pentru „Replica” de Constanţa, că şi-ar dori ca Zanfir Iorguş să candideze la primărie. „La Mangalia, eu, personal, aş vrea să candideze Zanfir Iorguş la primărie, dar el nu vrea. Se face un sondaj acum, în urma căruia vom primi de la organizaţia Mangalia o propunere de candidat”, a mai spus Dragomir. Şi în privinţa municipiului Medgidia, Cristinel Dragomir are o preferinţă: Luminiţa Vlădescu, actualul viceprimar. „Nu e vorba neapărat să câştigăm funcţii de primar, ci să conservăm votul politic”, a conchis Dragomir.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218