REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
5.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Dragomir: Sunt oameni de influenţă din PSD care fac presiuni asupra primarilor

Dragomir: Sunt oameni de influenţă din PSD care fac presiuni asupra primarilor

Replica API 3 octombrie 2014 | 01:36 213

Ordonanţa „lui Dragnea” irită liberalii

Ordonanţa „lui Dragnea” irită liberalii

Gheorghe Dragomir

Vineri, 3 octombrie, ora 00:00, momentul de start pentru campania prezidenţială. Partidele aproape că nu mai au răbdare şi depun toate eforturile să se măcelărească reciproc şi asta au reuşit încă din primele clipe ale campaniei. Vineri, PSD Constanţa organizează o conferinţă de presă, prezidată de social-democraţii Felix Stroe şi Nicolae Moga şi în care nu este exclus să fie anunţate şi anumite mişcări de trupe, mai exact înscrierea unor primari în partid.

Nicolae Moga

În acest sens, liderul formaţiunii locale a PNL, Gheorghe Dragomir, îi întâmpină pe social-democraţi cu un mesaj tranşant. „Îi rog respectuos să stea în banca lor, să nu mai facă presiuni pe oameni. Îi mituiesc. Ce ştiu să facă mai bine: să mituiască. Pe toţi, în fiecare zi. Îi iau la rând, poate-poate unul cedează. Putem colabora, sigur, putem sta într-un judeţ în care ne putem vota proiectele judeţului şi aşa mai departe, dar dacă ei consideră că acesta e mod de lucru, de a pune presiune fantastică, pe fiecare primar în parte, este un lucru mizerabil. Au putere? Să ne batem în alegeri! Acolo este ora şi momentul adevărului. O făceau şi înainte la fel! Sunt câţiva din PSD care cu asta se ocupă, şi-au dat sarcini fiecare şi şi-au împărţit pe nume, să stea pe capul primarilor, poate-poate... Sunt persoane din conducerea PSD, oameni de influenţă din PSD, dar o să vină ziua când o să plătească fiecare pentru politici de genul acesta”, a declarat Dragomir, care ameninţă că va pune în practică aceeaşi tactică a racolărilor, „dacă PSD nu încetează”. „Ei asta fac, în fiecare zi! Îi gâdilă, le dau telefoane şi îi bat la cap, ei (aleşii liberali – n.r.) îi refuză elegant sau le răspund elegant, refuzându-i indirect. Într-adevăr, cei de la PSD, într-o nesimţire totală, în fiecare zi fac presiuni fantastice. Dacă mă supără, le iau câţiva primari. Dacă, cumva, mai continuă cu prostii de genul acesta, fac şi eu aceeaşi mizerie pe care o fac ei. Ei (PSD – n.r.) le promit bani, le spun că sunt neglijaţi de către noi, că ei sunt cei care sunt Dumnezeu pe pământ şi împart în stânga şi în dreapta, cum că ar aduce bani de acasă. Bine ar fi să aducă bani de acasă, dacă au tot luat, să-i aducă înapoi, dar nu ştiu dacă pot face chestia asta”, a precizat Dragomir, pentru „Replica”. Reamintim că ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 55, cunoscută şi ca „ordonanţa lui Dragnea” (vicepremierul Liviu Dragnea – n.r.), face prăpăd în toată ţara printre democrat-liberali şi, mai ales, liberali. „Ordonanţa lui Dragnea” permite ca primarii, preşedinţii consiliilor judeţene, consilierii locali şi consilierii judeţeni au la dispoziţie 45 de zile pentru a-şi exprima în scris opţiunea cu privire la partidul politic din care doresc să facă parte, fără a risca să-şi piardă funcţia.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614