REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Dragoş Angelescu

Dragoş Angelescu

Replica API 25 aprilie 2018 | 00:00 944

Şi a fost, zilele trecute, ministrul Turismului la Constanţa. A ţinut o şedinţă, apoi şi o conferinţă de presă. Au fost prezenţi şi reprezentanţi ai administraţiilor locale, între care şi viceprimarul Mangaliei, Dragoş Angelescu. Toate bune şi frumoase, doar că presa a început să critice sudul litoralului. Au existat şi persoane care au explicat că 99% sunt privaţi care, unii dintre ei, nu îşi bat capul să facă ordine şi curăţenie. Viceprimarul... mut! Adică, chiar putea să explice frumos de tot cine strică imaginea staţiunilor, dar... mai greu cu vorbitul!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
da, de ce drk l-ati votat pe Radu ? Va meritati soarta !
0
0
O gasca de boi din Constanta au venit la furat in Mangalia...
2
0
Uitativa la sedinte cum voteaza in primarie fara sa citeasca ce voteaza primarul a distrus orasul cu gasca lui de la constanta avem un litoral santem de rasul curcilor catusele pe ei direct
2
0
Asta are capul stramb sau mi se pare mie ?
3
0
privirea lui spune tot...te lasa fara cuvinte....de acord cu ceilalti simpatizanti....are fata de Mare prost...sa fie iubit!
4
0
pt.cata: adica un prost si hot l-a fact de cacat pe un prost si hot dar mutulica.
9
1
L-a facut Fagadau de tot rahatul!
7
1
Chiar are fata de prost !!!!Credeti ca daca era chiar asa de idiot mai il numea primarul si pe fratele lui comandant al politiei locale.Eu cred totusi ca un graunte cat de mic au in cap.
7
3
Proprietarii locatiilor de pe litoral si-ar dori sa castige mult,dar investitiile sa fie cumva facute si din bugetele locale sau de stat. Pe loc repaus,hahalerelor! Ati pus labele pe tot ce a produs o tara intreaga in vremea lui Ceausescu,ati exploatat fara cap,acuma vreti bani tot de la noi cei multi? La rahat cu voi ! Imprumutati-va din banci,faceti planuri bune,munciti,platiti angajatii ca afara si sa va limitati la castiguri procentuale personale ca patronii de afara. Daca nu,sa ramaneti cu boturile umflate.
2
2
Ce fata de bou are!
10
1
Un navetist spagar la fel ca stapinul lui. Habar nu au de nimic decat sa ia spaga restul e distrus tot Mangalia e ca dupa razboi. Cind o sa va bage la puscarie ma imbat de bucurie
12
1
Mai greu cu vorbitul, mai usor cu luatul de spaga. Il trimite pe Doru Colgiu la toti agentii economici care au de luat bani de la primarie sa ia comision ca sa le faca plata. Niste escroci in frunte cu Radu Cristian
12
1
Un prostovan care o sa faca puscarie pentru ca sa ii fie bine lui Radu Cristian.
14
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218