REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Dragoș Săvulescu si Angela Martini au devenit părinți!

Dragoș Săvulescu si Angela Martini au devenit părinți!

Replica API 6 decembrie 2021 | 14:45 1527

Angela Martini și Dragoș Săvulescu au devenit părinți! Vedeta a dat vestea cea mare pe contul său personal de Instagram, iar fanii sunt în extaz și au asaltat secțiunea de comentarii. Fotomodelul și soțul ei au devenit părinți cu ajutorul unei mame surogat.

Bucurie mare pentru Dragoș Săvulescu și Angela Martini. Cei doi au devenit părinți pentru prima oară cu ajutorul unei mame surogat. Fotomodelul a publicat deja primele imagini cu băiețelul său, scrie spynews.ro

Zi de bucurie în familia fostului acționar al echipei Dinamo! Cei doi sunt în culmea fericirii, asta după ce au devenit părinții unui băiețel perfect sănătos cu ajutorul unei mame surogat. Fotomodelul a făcut anunțul în urmă cu câteva minute pe pagina sa personală de Instagram și a mărturisit că îi va fi mereu recunoscătoare persoanei care i-a purtat băiețelul în pântec.

''Fiul nostru-Kyree Martini Săvulescu, iubirea noastră eternă, s-a născut ieri 2 decembrie 2021 în Dallas, Texas. Am fost norocoși să avem propriul nostru copil cu ajutorul unei mame surogat. Vom fi mereu recunoscători ființei excepționale care ne-a purtat băiețelul! Inimile noastre sunt pline de iubire și fericire! Bine ai venit în această lume, Kylee!'', a scris Angela Martini pe pagina sa personală de socializare.

Proaspeții părinți au mărturisit că radiază de fericire în această perioadă, iar cel mic le-a umplut inimile de iubire. Vedeta și fostul acționar de la Dinamo au ales și numele băiețelului, fiind unul unic, Kyree.

Cine este Angela Martini, iubita lui Dragoș Săvulescu

Angela Martini este un fotomodel de origine albaneză-elvețiană, producător de film, dar și autor. Soția lui Dragoș Săvulescu a câștigat și titlul de Miss Universe Albania în anul 2010, iar în momentul de față se bucură de un succes colosal. Fotomodelul nu am avut o copilărie tocmai ușoară, crescând într-o familie modestă cu venituri insuficiente.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Are si savulescu pe cineva care sa-i zica mama
2
0
si banditii au mai multe drepturi.
3
1
Parinte a devenit mama surogat nu papagalii astia doi ce si-au insusit copilul contra sumei de 120 mii usd.
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614