REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Dragoste cu năbădăi cu un fost pușcăriaș

Dragoste cu năbădăi cu un fost pușcăriaș

Replica API 21 mai 2022 | 17:00 2164

O femeie a mers în instanță, solicitând un ordin de protecție pe numele concubinului său, George Cătălin Florescu, eliberat din închisoare la începutul anului 2021. Femeia locuiește în municipiul Constanța și a precizat că trăiește într-un stres continuu. Totodată, a recunoscut că și ea a fost agresivă, că a mai dat în el…

În motivare, s-a arătat că părţile au avut o relație de concubinaj și deși i s-a solicitat părăsirea locuinței, bărbatul nu a dorit să plece. În seara zilei de 10 mai a rupt cheile de la apartament ale acesteia, pentru a nu putea să încuie ușa la apartament și s ă poată intra în imobil. Arată că a fost agresată, amenințată, lovită de mobila din casă.

Analizând actele şi lucrările dosarului, reţine următoarele: în fapt, părțile sunt soţi concubini, iar pe fondul imposibilităţii de relaționare civilizată între aceștia, ambele părți s-au manifestat agresiv, reclamanta fizic, iar pârâtul verbal, aspecte recunoscute de aceștia în cadrul ședinței de judecată. Instanța notează că poziția reclamantei a fost oscilantă, prin cerere de chemare în judecată învederând faptul că a fost agresată, amenințată și lovită, iar în fața instanței a declarat că nu a fost niciodată lovită de pârât. De asemenea, din probele administrate a rezultat că acesta este modul de conviețuire al părților, care înțeleg să se manifeste în această formă.

Ce spune femeia: I-am dat în cap cu castronul de mânare de la câine

”Toată relaţia am sta sub ameninţări. Mi-a zis că nu pleacă din casă, că-mi dă drumul la gaze în bucătărie. Am o problemă cu ochiul stâng, aveam bani puşi deoparte, dar îmi mai trebuie 100 de euro şi m-am împrumutat de la un vecin. Pentru acest lucru, a început scandalul, a început să mă ameninţe, îmi spunea vorbe urâte, m-a trântit în pat de două ori. Este adevărat că am sărit la el, adică i-am dat în cap cu castronul de mânare de la câine. De fiecare dată când vin acasă, casa este o ghenă de gunoi, este mizerie peste tot. M-am dat la el, m-am răţoit la el tot timpul, pentru că mă ameninţă, eu nu suport să fiu amenințată. M-am certat cu el, am vrut să plec din casă, eu am fost agresată sexual mai demult de către el. Nu l-am înjunghiat pe pârât cu cuţitul, el are multe răni, i-am dat cu pumnul, am încercat şi nu am reuşit. Nu m-a bătut niciodată, dar m-a ameninţat mereu. Mă chinui de 1an şi 6 luni să-l dau afară. Am chemat Poliţia şi nu m-au ajutat cu nimic. Mi-a rupt cheia cu patentul. Am venit pe zi în data de 11 Mai să scot câinele la plimbare, câinele nu mai era în casă, el şi-a pus hainele înapoi în dulap şi mi-a luat câinele. Am închis uşa şi sus şi jos. Eu nu vreau absolut nimic de la el, decât să mă lase în pace. Am nevoie de acest ordin de protecţie, pentru că mă ameninţă”, a spus ea.

Ce spune acuzatul: Nu-mi permit să mă întorc la pușcărie, am stat 9 ani

” Evenimentul a pornit din data de 9 Mai 2022, când am venit de la muncă. Ea mi-a zis să nu mai dorm cu ea în pat, să mă duc în bucătărie să dorm, am evitat să dorm cu ea în pat. În momentul în care m-am dus să fac duş, pe chiuvetă era un cuţit de al meu, iar în momentul ală ea a venit şi l-a băgat în mine. În data de 10-11 Mai 2022, am avut discuţii, nu am lovit-o, doar îmi zicea să plec, dar eu nu pot pleca. În situaţia în care se va emite ordin de protecţie, nu-l voi încălca, deoarece nu-mi permit să mă întorc înapoi la puşcărie pentru acest lucru, fiind reţinut 9 ani şi 9 luni înainte. Nu am plecat din domiciliu, deoarece 1 an şi 6 luni am stat şi la rău şi la bine cu ea, am investit sentimente în acea casă, m-am chinuit singur până să plece ea unde a plecat, avem animale pe care le creştem amândoi. Chiar dacă se va emite ordin de protecţie, acesta o să se termine la un moment dat, nu durează o viaţă”, a spus acuzatul.

În continuare, el a specificat că o iubește: ”Nu am dat niciodată în ea sau să-i fac vreodată rău, ne înjurăm noi ca şi parteneri. În seara aceea nu am lovit-o, nu am ameninţat-o, doar i-am zis să nu mai dea în mine, deoarece dădea în mine. Ea este mai vulcanică, iar eu mă enervez mai greu şi chiar dacă mă enervez sau m-am enervat, m-am controlat. De câte ori mi-a spart capul de atâtea ori şi m-a tăiat pe mâni, puteam să-i dau măcar o palmă, dar nu am făcut-o. Într-un an şi şase luni nu am atins-o cu niciun deget. Eu tot ţin la ea şi o iubesc. Toate lucrurile astea sunt trecătoare, sunt nişte răni, se închid, rana cea mai mare este în suflet. Au fost chemate organele de poliţie, iar în ziua de 11 Mai, ea le-a chemat de 3 ori şi i s-a spus că dacă vrea într-adevăr să mă dea afară din casă, trebuie să meargă la Secţia de Poliţie Secţia 5 pentru a depune o plângere, prin care să solicite să nu mai am acces în locuinţa ei, pentru a se emite un ordin de protecţie provizoriu, iar ea a zis că nu vrea să-mi facă niciun rău”

Magistrații au emis un ordin de protecție pe numele lui, pe o durată de 2 luni.

Condamnat pentru că a bătut un om până a murit

George Cătălin Florescu a fost cercetat după ce, în 2010, a agresat un bărbat în vârstă de 57 de ani. Tinerii au sărit pe victimă când aceasta era în fața scării de bloc. L-au agresat pentru a-i fura bunuri, însă, din păcate, victima a decedat.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
fara cuvinte daca o iubeste trebuie sa o bata
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614