REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Dragoste şi amor ghebos cu o minoră, la Cumpăna: armăsarul "în călduri" a fost reţinut de poliţişti

Dragoste şi amor ghebos cu o minoră, la Cumpăna: armăsarul "în călduri" a fost reţinut de poliţişti

Replica API 12 iunie 2013 | 00:00 558

Şi se jură că... n-a vrut!

Şi se jură că... n-a vrut!

Poveste de dragoste cu iz penal s-a desfăşurat în localitatea constănţeană Cumpăna. Un tânăr de 21 de ani nu şi-a mai putut ţine în frâu hormonii, dând năvală peste trupul unei fetişcane de numai 14 ani. A fost descoperit de oamenii legii, reţinut şi propus spre arestare. Însă, se jură că... nu a vrut. Chiar dacă minora a fost de acord să întreţină relaţii sexuale cu Petrică, considerându-se iubita lui, el o cam dă cotită, meţionând că a încercat să evite relaţia asta cât de mult a putut, numai că se trezea mereu cu ea la uşă, aşa că nu prea a avut încotro.

"Şi se jură că nu fură, dar l-a prins cu..." - poate fi descrierea perfectă a cazului de la Cumpăna. Nici Nicoleta, fata de 14 ani, nu s-a arătat mai brează, ea recunoscând, de altfel, că a fost de acord cu actul sexual. Însă, vinovat se face "armăsarul", dat fiind faptul că ştia foarte bine că este vorba despre o elevă de clasa a VII-a, de o minoră. Asta nu l-a ţinut în loc şi ce e făcut, rămâne făcut, răsplata lui putând consta în ani ani buni de sarmale aruncate cu praştia, după gratii. Dacă în urmă cu câteva zile, un caz a răsunat în Constanţa, fiind vorba de o minoră proxenet care racola fete, tot minore, pentru un om de afaceri din municipiu, iată că un alt eveniment iese la iveală. De această dată s-a întâmplat în localitatea constănţeană Cumpăna, acolo unde un individ a fost reţinut întrucât a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră de 14 ani. Din câte se pare, fata, Nicoleta M.G., elevă în clasa a VII-a, este cunoscută ca rebelă, fugind de acasă în nenumărate rânduri, fiind găsită în casa unui băiat de 21 de ani, Petrică S., din localitate. După mai multe investigaţii, s-a descoperit că acesta a întreţinut relaţii sexuale cu puştoaica, chiar dacă ştia că este minoră. Mai exact, întrucât se cunoştea de legătura dintre cei doi, oamenii legii, cu ajutorul mamei, au dus copila la medicina legală pentru teste de specialitate, unde s-a şi descoperit ceea ce s-a întâmplat. În plus, susţin oamenii legii, Nicoleta ar fi declarat că tânărul de 21 de ani îi este iubit, din această pricină a şi acceptat un raport sexual. De cealaltă parte, Petrică a menţionat că nu este iubitul ei şi că a evitat cât a putut această relaţie, dar că fata fugea mereu de acasă şi se trezea cu ea la uşă. Oamenii legii au înştiinţat Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, care, la data de 11 iunie, a sesizat Judecătoria Constanţa cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul Petrică S., cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de act sexual cu un minor.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614