REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Dragoste şi amor ghebos, încheiate cu scântei şi dinţi scoşi, într-un magazin din zona Far

Dragoste şi amor ghebos, încheiate cu scântei şi dinţi scoşi, într-un magazin din zona Far

Replica API 2 aprilie 2014 | 00:00 284

Amorezul turmentat a trecut la atac!

Amorezul turmentat a trecut la atac!

Scandal, ţipete, sânge şi dinţi scoşi! Liniştea amiezii de marţi, 1 aprilie, a fost spartă de strigătele unei femei, angajată la un magazin din zona Far, care s-a trezit cu un bărbat peste ea, după tejghea. Acesta ar fi bruscat-o, un client a intervenit şi de aici a început bătaia. Presupusul agresor ar fi un individ "obsedat" după cum spune femeia, sau iubitul ei, după cum spune el. Totul s-a încheiat când oamenii legii au ajuns la faţa locului.

Unde poate duce iubirea? Dar atunci când nu este împărtăşită? La scandaluri, dinţi scoşi, sânge şi declaraţii la Poliţie. Prin acest şir de evenimente a trecut o tânără care lucrează la un magazin de produse nealimentare din zona Far. Marţi, 1 aprilie, în jurul orelor 11.30, un individ a vizitat-o la locul de muncă, însă totul a luat o cu totul altă întorsătură. Gheorghiţă Chiricheş este îndrăgostit lulea şi susţine că femeia este iubita lui, iar ceea ce s-a întâmplat este doar o ceartă în cuplu... care s-a lăsat cu pumni, ce-i drept. De cealaltă parte, femeia a precizat că nu este adevărat, că bărbatul "e un obsedat" ce nu-i dă pace. "E un obsedat. Suntem cunoştinţe de când suntem mici copii. Dar el nu înţelege asta. Dragoste cu sila nu se poate. I-am zis de mai multe ori să mă lase în pace, că nu suntem decât amici. Nu înţelege. Mă urmăreşte şi vrea o relaţie. Acum a trecut la ameninţări şi la bruscări", a declarat, pentru "Replica", victima. Aceasta susţine că situaţia nu este de ieri, de azi, însă de când ea se află în divorţ, amorezul a prins şi mai mult curaj. "M-am despărţit de soţul meu şi am venit la mama. El parcă a luat-o razna. Dar, repet, dacă m-am despărţit de soţul meu, asta nu înseamnă că el are o şansă. Acum a venit aici, peste mine, după tejghea, să mă bată. Noroc că s-a băgat un client", a mai spus femeia. Din câte se pare, Chiricheş ar fi venit pornit s-o convingă pe femeie un lucru, să o oblige să-i devină pereche, a intrat după tejghea şi a început s-o bruscheze. Atunci ar fi intervenit un client, cu care s-a luat la pumni, Gheorghiţă Chiricheş rămânând fără dinţi în gură. "Îl dau în judecată. Uitaţi, nu mai am dinţi aici, în faţă. Aşa ceva nu se poate. Ce o tot ţine că nu e iubita mea, că e!", ţipa presupusul agresor. Oamenii legii au fost sesizaţi prin 112, un echipaj mixt format dintr-un jandarm şi un poliţist ajungând la faţa locului. Însă, presupusul agresor era deja imobilizat de către angajaţii firmei de pază. Individul le-a spus poliţiştilor că nu o va mai deranja pe femeie dacă ea nu vrea, dar că-l va da în judecată pe cel ce i-a scos dintele. Aflat într-o stare avansată de ebrietate, scandalagiul a spus că nu a consumat decât o amărâtă de bere. De cealaltă parte, femeia va merge la Poliţie pentru a depune plângere. În schimb, locuitorii cartierului Far susţin că cele două persoane au o relaţie amoroasă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218