REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
17.9° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

DRAGOSTEA de MARE l-a făcut să VÂNDĂ DROGURI în VAMA VECHE

DRAGOSTEA de MARE l-a făcut să VÂNDĂ DROGURI în VAMA VECHE

Replica API 22 martie 2021 | 14:12 2583

Dragostea de plajă și de distracție a fost mai puternică pentru un tânăr bucureștean care a decis să vândă droguri pentru a rămâne în continuare pe litoral. Acesta a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc după ce a fost prins încercând să comercializeze substanțele interzice într-un club din Vama Veche. În vârstă de 22 de ani, cu domiciliul în București, tânărul fără ocupație și fără loc de muncă a fost condamnat la închisoare pentru o perioadă de 3 ani și 4 luni.

Cum a fost prins tânărul

Tânărul bucureștean se afla în vacanță în Vama Veche. Când a rămas fără bani și a înțeles că distracția s-a sfârșit, acesta a decis că este momentul să mai petreacă și a acceptat propunerea numitului ,,Zeus” de a comercializa pastile ecstasy pentru a face rost de bani. Bărbatul a susținut că a primit 8 pastile ecstasy pe care urma să le vândă, doar că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. În noaptea de 12 august 2019, în jurul orei 02.00, în timp ce se afla în Clubul Molotov din stațiunea Vama Veche, lucrătorii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe linia combaterii traficului și consumului de droguri, în Clubul Molotov din stațiunea Vama Veche au observat un tânăr care vindea anumite substanțe mai multor persoane. În momentul în care s-a procedat la interceptarea respectivului tânăr și la declinarea calității organelor de poliție, acestea din urmă au observat cum tânărul a aruncat din mână niște obiecte, pe podeaua clubului.

foto: arhivă

Ce a decis instanța

La individualizarea pedepsei ce urmează a se aplica acestui inculpat instanța va avea în vedere pe lângă criteriile generale de individualizare, dispozițiile părții generale ale codului penal, normele care impun regimul sancționator și natura și gravitatea faptelor comise raportat la modalitatea de săvârșire a acestora respectiv, inculpatul a deținut, în vederea vânzării, șapte comprimate de culoare verde, de formă rotundă, care conțin ca substanță activă N-Methyl-3,4 methylenedioxyamphetamine (MDMA), cu care a fost depistat la data de 12.08.2019, în clubul ”Molotov” din Stațiunea Vama Veche.

Din fișa de cazier judiciar a inculpatului rezultă că acesta nu este cunoscut cu antecedente penale, fiind la primul conflict cu legea penală. În fața instanței acesta a avut o atitudine extrem de cooperantă recunoscând faptele necondiționat, contribuind în aceeași măsură și la aflarea adevărului în cauză.

Astfel, instanța l-a condamnat pe tânărul bucureștean la la o pedeapsă de 3 ani și 4 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc. Sentința nu este definitivă.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu e trist ca il baga 3 ani pt 5 pastile.. trist e ala care si a omorat vecinu cu toporu isi ia tot atat haha
1
0
Ba distrusule! Cei care gandesc ca tine si care vand pastile si distrug mintile copiilor ar trebui sa fie castrati, sa nu mai faca asemenea progenituri care sa gandeasca ca voi. Spanzuratoarea ar fi o pedeapsa prea usoara!
1
2
in alte tari PRIMITIVE COMUNISTE ba terminatule cum sa bagi la puscarie lumea ptr cateva pastile ba distrusule pui de comunisti ordinar cu mentalitatea ta de maimuta primitiva!!
8
0
In alte tari pentru pastilele alea ajungi la spinzuratoare.
4
4
pentru 3 5 pastile vandute iau dat 3 4 ani de parnae in ce tara traim frate mai suntem si ue muie in alte tari din europa sa lasa cu o amenda de 1000 -5000 euro si alta data nu mai vindea nimic doar la noi in ro vezi asa ceva tara de sifoane comuniste
10
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369