REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Drama cascadoarei rămasă fără un braţ după un accident pe platourile de filmare în timp ce o dubla pe Milla Jovovich

Drama cascadoarei rămasă fără un braţ după un accident pe platourile de filmare în timp ce o dubla pe Milla Jovovich

Replica API 18 septembrie 2019 | 00:00 491

Olivia Jackson sursa foto: lifeissavage.com

Olivia Jackson, dublura actriţei Milla Jovovich în scenele de acţiune, a suferit un accident în timpul filmărilor peliculei ''Resident Evil'' în 2015, relatează ziarul spaniol ABC în ediţia online.

În acel an, viaţa cascadoarei Olivia Jackson a suferit o cotitură dramatică. Tânăra a fost pe punctul de a-şi pierde viaţa în timpul filmării unei scene de acţiune.

Drama tinerei a ieşit la suprafaţă când aceasta a decis să depună o plângere împotriva producătorilor filmului ''Resident Evil'. "Mi-e dor de vechea mea viaţă, de faţa şi de corpul meu. Mă doare foarte mult să trăiesc consecinţele unor greşeli de care sunt responsabile alte persoane", a spus Olivia.

Tragicul accident s-a petrecut în Africa de Sud, în timpul filmării ultimelor scene ale thrillerului horror ''Resident Evil''.

La început, i s-a spus că trebuie să filmeze o scenă de luptă. În ultimul moment însă, regizorul Paul Anderson s-a răzgândit şi a decis să schimbe scena din cauza condiţiilor meteo.

Oliviei Jackson i s-a cerut să filmeze "o scenă pe motocicletă, riscantă şi periculoasă din cauza condiţiilor meteo adverse". Pentru realizarea secvenţei, ea trebuia să conducă cu 64 de km/h şi să se îndrepte spre o cameră de filmat ridicată în aer de o macara.

Camera s-a ridicat însă cu un minut mai târziu de încheierea cursei, iar în urma accidentului, antebraţul Oliviei a fost amputat. Tânăra a suferit de asemenea mai multe leziuni la coloana vertebrală, la baza ochiului, la umăr şi la faţă.

După cele întâmplate şi văzând că nimeni nu se interesează de soarta ei, tânăra a decis să-i dea în judecată pe producători. Filmul a avut încasări de peste 300 de milioane de dolari în întreaga lume, iar ea a cerut prejudicii de o valoare nespecificată încă.

Cascadoarea a declarat că producătorii au minţit-o în privinţa despăgubirilor în urma accidentului şi că i-a fost plătită doar modesta sumă de 33.000 de dolari. Deocamdată, cei acuzaţi nu s-au pronunţat în acest caz, iar Olivia trăieşte un adevărat coşmar. Săptămâna trecută, a fost nevoită să se supună unei noi operaţii pentru a uşura durerile atroce pe care le simte la umărul braţului accidentat.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920