REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Dramă incredibilă trăită de Victor Rebengiuc: „Tata ne-a părăsit“! Actorul a vorbit despre cele mai grele clipe ale vieţii lui

Dramă incredibilă trăită de Victor Rebengiuc: „Tata ne-a părăsit“! Actorul a vorbit despre cele mai grele clipe ale vieţii lui

Replica API 17 octombrie 2019 | 18:54 401

Victor Rebengiuc

Se apropie cu paşi repezi de vârsta de 90 de ani, este unul dintre cei mai mari actori pe care i-a avut vreodată România, însă viaţa lui Victor Rebengiuc nu a fost întotdeauna roz.

La 86 de ani, marele actor român şi-a amintit de cele mai grele clipe din viaţa lui, atunci când tatăl său l-a părăsit, iar bunicii au fost cei care l-au crescut. La acea vreme, Victor Rebengiuc mânca mai mult fasole, varză şi cartofi, iar carnea era un lux şi o primea doar de sărbători.

„N-a fost bine. Am crescut fără tată, care ne-a părăsit pe mine şi pe fratele meu când eram foarte mici, eu cred că aveam 2 ani şi el 1 an. Am fost crescut de bunici, din fericire, pentru că am avut nişte bunici materni foarte buni. Cealaltă parte a familiei, familia din partea lui taică-meu, n-am cunoscut-o. Era de pe undeva de prin Moldova şi n-am avut ocazia să-i cunosc. Am simţit întotdeauna lipsa unui tată. E altceva când ai un tată, îmi închipui, când ai cum să te sfătuieşti cu el în legătură cu fel de fel de lucruri care ţi se întâmplă copil fiind. Ţi-e părinte, ai nevoie, de aceea există doi ca să facă un copil, pentru că un copil are nevoie de amândoi“, a spus Victor Rebengiuc la Digi 24.

Actorul a vorbit şi despre anii grei din copilărie, afirmând că nu a avut norocul să mănânce prea multă carne, deoarece făcea parte dintr-o familie săracă din Bucureşti.

„Am avut o viaţă foarte modestă, am fost oameni săraci, foarte săraci familia mea. Exista un singur salariu, al maică-mii, care ne ţinea în viaţă. În copilărie am mâncat rareori carne. Fasole, cartofi, varză, ăsta era meniul nostru obişnuit. De sărbători mai prindeam câte o bucată de carne. Trăind aici, în Bucureşti. Eu sunt născut şi crescut şi încă în viaţă în Bucureşti. Mama nu ne-a părăsit, tata ne-a părăsit. Şi el s-a prăpădit, a murit în război, în 1942, la Stalingrad. Am avut, ca urmare a morţii lui, o pensie de orfan de război, fratele meu şi cu mine, şi aşa am putut să trăim şi cu banii ăştia pe care îi primeam, habar n-aveam cât era pensia, dar oricum era un ban care venea în casă, acolo, şi ne mai ajuta până am terminat şcoala, pe urmă am intrat la facultate“, a mai dezvăluit Victor Rebengiuc.

okmagazine.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614