REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Dramă la Hollywood! Celebru actor american, acuzat de furt și intrare prin efracție!

Dramă la Hollywood! Celebru actor american, acuzat de furt și intrare prin efracție!

Replica API 11 august 2022 | 00:00 675

Actorul american Ezra Miller a fost acuzat de furt prin efracție după ce a intrat într-o casă din statul Vermont și a furat câteva sticle de alcool.

Potrivit unui raport al poliției, oficialii au fost alertați cu privire la o intrare prin efracție în orașul Stanford. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere au determinat autoritățile să-l suspecteze pe actor, care a jucat în mai multe filme de succes, inclusiv franciza în Fantastic Beasts.

Miller se confruntă separat cu acuzații de agresiune în Hawaii și acuzații de abuz din partea mai multor femei.

Poliția de stat din Vermont a spus că nu era nimeni acasă când casa a fost spartă.

„Ca urmare a unei investigații care a inclus clipuri de la camerele de supraveghere și declarații, Ezra M Miller a fost acuzat de infracțiunea de intrare prin efracție într-o locuință neocupată”, a declarat poliția într-un comunicat luni.

Actorul din Liga Justiției a primit ordin să se prezinte în instanță pentru a face față acuzației pe 26 septembrie.

Presupusa spargere este cea mai recentă dintr-un șir de incidente care îl implică pe actorul în vârstă de 29 de ani, scrie click.ro.

Ezra Miller, acuzat că a rănit o femeie și a atacat un bărbat

În aprilie, poliția din Hawai l-a arestat pe Miller pentru că ar fi aruncat un scaun, care a lovit apoi o femeie de 26 de ani în frunte. Cu doar două săptămâni mai devreme, Miller a fost acuzat de hărțuire și conduită dezordonată la un bar de karaoke din Hawaii.

Potrivit poliției, actorul a luat un microfon de la o femeie care cânta și s-a aruncat asupra unui bărbat deoarece a fost deranjat de o interpretare a piesei Shallow din filmul A Star Is Born.

Miller, care folosește „ei” și „ei” ca pronume personale, este cunoscut pentru rolurile din Perks of Being a Wallflower, Trainwreck și franciza de mare succes Fantastic Beasts.

Ezra urmează să interpreteze rolul personajului Flash în viitorul film al DC The Flash, care urmează să fie lansat anul viitor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920