REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Drama neştiută a lui Julio Iglesias. Tatăl său a fost răpit de terorişti

Drama neştiută a lui Julio Iglesias. Tatăl său a fost răpit de terorişti

Replica API 28 ianuarie 2021 | 00:00 6283

Julio Iglesias este unul dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi hispanici din lume, cu zeci de hituri şi sute de milioane de albume vândute. A fost un mare cuceritor şi a avut numeroase aventuri, dar a trăit şi adevărate tragedii. Toată lumea ştie că Julio Iglesias a început să cântre după ce a renunţat la fotbal, în urma unui accident care l-a lăsat paralizat doi ani. Însă răpirea tatălui său de către terorişti a fost unul dintre cele mai dramatice episoade din viaţa lui.

Julio Iglesias

FOTO Profimedia

Julio Iglesias s-a născut pe 23 septembrie 1943, într-o familie privilegiată din Madrid. Tatăl său a fost un renumit ginecolog renumit şi chiar a contribuit la venirea pe lume a viitorului artist, atunci când lucurrile s-au complicat la naştere şi s-a decis efectuarea unei cezariene.

Familia Iglesias era una dintre ce mai respectate şi bogate din Spania. „Dacă aţi lua toţi copiii pe care i-a adus pe lume tatăl meu, aţi umple arena Las Ventas din Madrid“, a spus Julio Iglesias odată. Cu toate acestea, au fost loviţi de o tragedie fără seamăn în anii ʼ80, atunci când tatăl cântăreţului a fost răpit de terorişti.

De la distanţă, familia artistului părea una ideală, însă adevărul era altul. Părinţii lui nu au reuşit să menţină o relaţie sănătoasă, iar tensiunile şi certurile din cuplu s-au înmulţit, de-a lungul anilor.

Iar asta din cauza faptului că tatăl lui Iglesias a fost infidel în mai multe rânduri. Probabil de la el a moştenit cântăreţul gena de cuceritor. Julio Iglesias a afirmat la un moment dat că a avut relaţii intime cu peste 5.000 de femei, de-a lungul vieţii. Iglesias a fost mereu mai apropiat de tatăl său, pe care l-a susţinut în conflictul cu mama sa, în timp ce fratele său, Carlos, a fost alături de mama lor.

De altfel, şi tatăl artistului a fost un playboy toată viaţa. În 1983 a divorţat de mama cântăreţului, în 2001 s-a căsătorit cu o femeie de 40 de ani (Foto 4 Glerie), iar în 2004, la 88 de ani, a devenit din nou tată. La vremea respectivă, Julio Iglesias avea 60 de ani.

Julio Iglesias Senior a trăit o adevărată traumă în 1981

Seniorul, adică Julio Iglesias Senior, a trăit o adevărată traumă în 1981, când a fost răpit de teroriştii din gruparea separatistă bască ETA. Potrivit artistului, a fost o experienţă traumatizantă pentru întreaga familie. „A fost ţinut aproape o lună într-o cămăruţă fără lumină şi în fiecare zi teroriştii spuneau că îl vor omorî a doua zi“, a declarat el. Doi membri ai grupării teroriste l-au luat cu forţa pe tatăl cântăreţului dintr-o agenţie de turism din Madrid şi l-au ţinut ostatic 20 de zile.

Ce au vrut răpitorii? Bani, desigur, mai exact 2 milioane de dolari, adică echivalentul a 6 milioane de dolari în ziua de azi. Iar Julio Iglesias a decis să respecte cerinţele teroriştilor pentru a-şi salva tatăl. Cu toate acestea, poliţiştii au reuşit să facă e descindere spectaculoasă şi să salveze ostaticul înainte ca artistul să plătească răscumpărarea. Cântăreţul a menţionat că incidentul l-a marcat cu adevărat pe tatăl său, care a avut nevoie de doi ani pentru a reveni la o viaţă normală.

Totodată de teama unei noi răpiri, Julio Iglesias l-a trimis pe fiul său, Enrique, în afara Spaniei, la Miami, pentru ca băiatul să fie în siguranţă. Deşi lucrurile au revenit în cele din urmă la normal, muzicianul spaniol a recunoscut că a fost unul dintre cele mai dramatice episoade din viaţa sa, scrie clickpentrufemei.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614