REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

DRAMA unui constănţean: trebuie să înfrunte aceiaşi demoni ca şi criminalul surorii sale gemene

DRAMA unui constănţean: trebuie să înfrunte aceiaşi demoni ca şi criminalul surorii sale gemene

Replica API 15 februarie 2017 | 23:18 535

Viaţa bate filmul!

Viaţa bate filmul!

Autorul teribilului accident rutier de la Corbu, acolo unde o persoană (pieton) a murit, a trecut prin clipe de groază şi în urmă cu câţiva ani. Acesta şi-a pierdut sora geamănă, culmea!, tot într-un accident rutier, femeia fiind lovită pe trecerea pentru pietoni, în zona Palas. Este vorba de anul 2011, atunci când i-a murit şi tatăl. Şi iată că acum şoferul trebuie să suporte un alt calvar chiar dacă, teoretic, pietonul ar fi de vină în acest caz. Cert este că are de înfruntat aceiaşi „demoni”.

Un teribil accident rutier s-a produs în cursul serii de luni, 13 februarie anul curent, un bărbat pierzându-şi viaţa. Totul s-a petrecut în jurul orei 18.16, când George Vlad Savin, în vârstă de 53 de ani, din Năvodari, a condus un autoturism pe DJ226, în localitatea Corbu, dinspre Săcele către Năvodari. Ajungând în dreptul imobilului cu numărul 179, a surprins şi accidentat un pieton, care s-a angajat în traversarea carosabilului prin loc nepermis, din partea dreaptă a conducătorului auto. Din păcate, victima, în vârstă de 78 de ani, Ioan B., a murit pe loc. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările continuând. Însă, ce este cu adevărat incredibil este soarta autorului accidentului şi asta pentru că, în 2011, acesta şi-a pierdut sora geamănă cam în acelaşi mod. Numai că de data aceasta trebuie să suporte gândul că a luat o viaţă chiar dacă, teoretic, nu a fost vina lui. Revenind la sora sa geamănă, Elena Iolanda Vlad, precizăm că ea lucra ca inginer, în zona Palas. Pe 14 octombrie 2011, la ora 6.00, a ajuns în locul respectiv, pentru a intra în tură. Astfel, în staţia autobuzului 48, femeia s-a angajat în traversarea carosabilului prin loc permis, moment în care a fost lovită de autovehiculul marca Jeep Grand Cherokee, condus de Constantin Suflaru, pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Constanţa, dinspre Kaufland către localitatea Valu lui Traian. Victima a fost transportată la spital, în comă de gradul 3, iar pe 21 octombrie a murit. Parte civilă în dosar, alături de mama victimei, s-a constituit şi fratele geamăn, adică George Savin Vlad. Acesta a primit despăgubiri în valoare de 20.000 de euro, fiind vorba despre daune morale. Şoferul, adică Constantin Suflaru, a fost condamnat la 3 ani cu suspendare.

Destin tragic: după ce și-a înmormântat sora, a provocat el un accident rutier

Anul 2011 se pare că a fost unul groaznic pentru familia Vlad. George Savin și Elena Iolanda și-au pierdut tatăl, în februarie, moment în care Elena s-a mutat în Săcele, plecând din Constanța, pentru a avea grijă de mama lor. Astfel, ea făcea naveta în municipiu, lucrând ca inginer în zona Palas. Din păcate, după numai 9 luni de zile, Elena Iolanda avea să-și piardă viața, fiind lovită pe trecerea pentru pietoni. "Victima era sora mea geamănă, nu au existat relații conflictuale niciodată între noi, dimpotrivă ne ajutăm și ne sprijineam reciproc, ea era inginer, iar eu lucram în aceeași branșă, eram lăcătuș la CFR, astfel că de multe ori sora mea îmi explica ce era de făcut. De exemplu, m-a ajutat să scap și de o disponibilizare, întotdeauna ne-am ajutat material, dar și în relațiile de familie. De exemplu, după moartea tatălui meu, sora mea alesese să se mute de la oraș la țară, pentru a putea avea grijă de mama mea…", a declarat George Savin Vlad în fața magistraților, în timpul procesului penal. Din păcate, iată că acum trece prin aceleași clipe prin care a trecut și șoferul care i-a ucis sora, chiar dacă în cazul de față pietonul a traversat neregulamentar. Cel mai probabil, George Savin se întorcea de la mama sa, care, așa cum e precizat mai sus, locuiește în Săcele.

Liliana CHIRU

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Iolanda mi-a fost colega de grupa . Era o persoana deosebita pe care am cunoscut-o cu adevarat dupa ce a fost ucisa pe trecerea de pietoni de un nenorocit de srist care nici nu stiu daca o fi patit ceva
0
0
deci daca trec oamenii pe sosea pe loc nepermis adica incalcand legea tu iei 3 ani cu suspendare...daca vine hotu in casa si tu esti cu cutitu si il omori iei 12 ani de puscarie ! frumoase legi avem ...pentru ce plm le mai pastram ..tara de cacat cu oameni de cacat si cu acelasi legi de cacat
1
0
si uite ce barba avea si uite asa o pieptana
0
1
Ce karma urata are si asta si neamul lui !
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367